Κοσμικές οκτάβες, ενέργεια και ψυχή

gydf

Σημ. του Β: Φοβερό άρθρο!


Από την μουσική των σφαιρών του Πυθαγόρα, στους νεοπλατωνικούς και μεταπυθαγόριους αργότερα όπως τον Robert Fludd ή και τους πολύ πρόσφατους σαν τον Gurdjieff η περιγραφή της ύλης και της ενέργειας ως μεταστοιχειώσεις του Ηρακλείτιου πυρός και ως αντηχήσεις σε ένα ηχητικό πεδίο βρήκε πολυσημασιακή αντιστοίχηση στην έννοια του Λόγου και συχνή αναφορά σε μουσικούς όρους.

Συνέχεια ανάγνωσης Κοσμικές οκτάβες, ενέργεια και ψυχή

» Ιαβέρης »: Ο ηλίθιος δεν καταλαβαίνει ότι είναι ηλίθιος γιατί είναι ηλίθιος (βίντεο)

https://i0.wp.com/www.athina984.gr/wp-content/uploads/2016/02/troxaia-735x400.jpg

Έκθεση Τροχαίας
Ομιλητής: » Ιαβέρης » (Τάσος Μαρκουίζος)

Θέμα: Τροχαία Γενοκτονία

Συνέχεια ανάγνωσης » Ιαβέρης »: Ο ηλίθιος δεν καταλαβαίνει ότι είναι ηλίθιος γιατί είναι ηλίθιος (βίντεο)

Η τραγική ιστορία μιας δαιμονισμένης που άλλαξε τη θρησκευτική μοίρα των εξορκισμών

Το σωτήριον έτος 1975 μ.Χ., μια πραγματικά απίστευτη σε έκταση και θηριωδία υπόθεση εξορκισμού έλαβε χώρα στη Γερμανία, ένα περιστατικό τόσο ακραίο που άφησε ένα έθνος βουτηγμένο στον διχασμό αναφορικά με τον θρησκευτικό φανατισμό και τη νομιμότητα των εκκλησιαστικών εξορκισμών.

Συνέχεια ανάγνωσης Η τραγική ιστορία μιας δαιμονισμένης που άλλαξε τη θρησκευτική μοίρα των εξορκισμών

Πανηγυρίζουν τα μασωνικά μέσα για την «ήττα» του Πειραιώς Σεραφείμ

serafeim_peiraios

Από την Αρβανίτισσα

Διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον τα άρθρα από τα παπαγαλάκια τύπου tribune για το «θέμα» με τη δήθεν ήττα του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. Όλα τα μασωνάκια από χθες έχουν στήσει χορό και φυσικά διαστρεβλώνουν την αλήθεια.

Συνέχεια ανάγνωσης Πανηγυρίζουν τα μασωνικά μέσα για την «ήττα» του Πειραιώς Σεραφείμ

Μόσχα: Γυναίκα φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ» και κρατώντας το κομμένο κεφάλι παιδιού, απειλούσε να ανατιναχθεί!

mosxa
Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, το πρωί αστυνομικοί στη Μόσχα εντόπισαν το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού, ενώ προσπαθούσαν να σβήσουν μια φωτιά που είχε ξεσπάσει σε ένα διαμέρισμα στην πόλη
Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Μόσχας καθώς μια γυναίκα ντυμένη στα μαύρα απείλούσε να ανατιναχθεί έξω από έναν σταθμό του μετρό.

Η γυναίκα φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ», ωστόσο, το πιο σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι κρατούσε το κομμένο κεφάλι ενός μικρού παιδιού!

Συνέχεια ανάγνωσης Μόσχα: Γυναίκα φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ» και κρατώντας το κομμένο κεφάλι παιδιού, απειλούσε να ανατιναχθεί!

Ο Όμηρος εξηγεί πως δεν θα αρρωσταίνουμε ποτέ

https://meresparaxenes.wordpress.com/wp-content/uploads/2016/02/31595-h10.jpg40[4]= Αλγεα* .-[ αλγεα = τα βάσανα -οι στενοχώριες]
40[4]= α γέλα *.-[ α = επιφώνημα θαυμασμού-λύπης / Ω τα βάσανα τις στενοχώριες να περιγελάς ]
Τι καλύτερο αγχολυτικό από το γέλιο;;; Ειδικά όταν είσαι αγχωμένος;;;
Ο Όμηρος μας εξηγεί πως δεν υπάρχει τίποτα τόσο σοβαρό στην απλή ζωή μας, ώστε να στενοχωριόμαστε .Αυτή είναι η αλήθεια.

Συνέχεια ανάγνωσης Ο Όμηρος εξηγεί πως δεν θα αρρωσταίνουμε ποτέ

Εφημερίδα του 1924 περιέγραφε τους έξι στόχους των Ιλουμινάτι

 

Φυσικά, αυτές τις μέρες η έννοια Ιλλουμινάτι είναι πολύ λιγότερο μια σκιώδης μυστική αδελφότητα για παγκόσμια κυριαρχία και πολύ περισσότερο ένα χοντρό αστείο που παίζει το MTV με δανεικό συμβολισμό. Αλλά πίσω στο 1924, οι άνθρωποι ήταν πολύ ανήσυχοι για τα σχέδια των Ιλλουμινάτι να καταλάβουν τον κόσμο καταστρέφοντάς τον.

Συνέχεια ανάγνωσης Εφημερίδα του 1924 περιέγραφε τους έξι στόχους των Ιλουμινάτι

Σπάνιο και μοναδικό εύρημα βρέθηκε στην Πέλλα – Ο Πέλοπας σε αγγείο 2.500 ετών

https://i0.wp.com/content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20160227/engine/assets_LARGE_t_420_54639720_type13145.jpgΗ μοναδική για τη Μακεδονία και μία από τις δύο-τρεις πανελλαδικά, εικονογραφική παράσταση του Πέλοπα, μυθικού ιδρυτή των Ολυμπιακών Aγώνων, βρέθηκε σε αττικό ερυθρόμορφο κρατήρα στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας.
Συνέχεια ανάγνωσης Σπάνιο και μοναδικό εύρημα βρέθηκε στην Πέλλα – Ο Πέλοπας σε αγγείο 2.500 ετών

Τι είναι αυτό που το σύμπαν θέλει να σου πει πραγματικά;

7

Δεν πάει πολύς καιρός που έχασα έναν πολύ νέο και αγαπημένο φίλο, πολύ νωρίς. Και το μικρό ξενοδοχείο σε ένα νησί των Δωδεκανήσων όπου εδώ και χρόνια μου αρέσει να αποσύρομαι για να βρω γαλήνη, σοφία, γιατρειά και καθοδήγηση, κάηκε ολοσχερώς. Όταν οι τραγωδίες συσσωρεύονται η μία πάνω στην άλλη, είναι φυσικό να ψάχνουμε να βρούμε νόημα και απεγνωσμένα να προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις στο «Γιατί;»

Συνέχεια ανάγνωσης Τι είναι αυτό που το σύμπαν θέλει να σου πει πραγματικά;

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ MATRIX

matrix

 

Όλα είναι ένας κύκλος τα ίδια και τα ίδια.
Η ψευδαίσθηση του χρόνου και της αλήθειας

Όλα είναι στιγμές και οι στιγμές ακαριαία γίνονται παρελθόν δηλαδή ένα όνειρο όπως όνειρο είναι και η ζωή που ζούμε διότι ποτέ δεν υπήρξαμε αληθινά σε αυτόν τον εικονικό κόσμο.

Συνέχεια ανάγνωσης Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ MATRIX

Το γάλα και η «πλύση» εγκεφάλου – Η χειρότερη πηγή Aσβεστίου

6

Μήπως αυτό σημαίνει ότι μας έχουν κοροϊδέψει και το γάλα δεν περιέχει ασβέστιο;

Φυσικά όχι. Το γάλα περιέχει πολύ ασβέστιο αλλά σε μια μορφή που είναι πολύ δύσκολο να απορροφηθεί από τον άνθρωπο. Ως αποτέλεσμα το ασβέστιο περνάει από το σύστημα του σώματός μας και εξέρχεται από αυτό σαν άχρηστο.

Συνέχεια ανάγνωσης Το γάλα και η «πλύση» εγκεφάλου – Η χειρότερη πηγή Aσβεστίου

Μητροπολίτης Σεραφείμ κατά μασόνων

Μητροπολίτης Σεραφείμ κατά μασόνων

Το Συμβούλιο της Επικρατείας με την υπ’ αριθμ. 549/2016 απόφασή του απέρριψε την αίτηση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, που ζητούσε την διάλυση του «Τεκτονικού Ιδρύματος» και του ιδρύματος «Μέγα Αγαθοεργό Σώμα» το οποίο αποσχίσθηκε από την «Εθνική Μεγάλη Στοά της Ελλάδος», όπως υποστήριζε.

Συνέχεια ανάγνωσης Μητροπολίτης Σεραφείμ κατά μασόνων

10 τρόποι με τους οποίους η διαίσθησή σας, σας στέλνει μηνύματα

αφυπνισις

Μήπως μερικές φορές δυσκολεύεστε να ακούσετε την διαίσθησή σας ή τον ανώτερο εαυτό σας; Μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να ακούσετε το απαλό μουρμουρητό της καρδιάς σας ή της διαίσθησης. Αυτό είναι ιδιαίτερα αλήθεια όταν αισθάνεστε συναισθηματικοί ή ότι βρίσκεστε σε σταυροδρόμια στη ζωή. Κάποιες φορές οι σκέψεις μας μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε τόσο μπερδεμένοι και συγκεχυμένοι που μπορεί να είναι δύσκολο να εξετάσουμε ποιά είναι η φωνή της διαίσθησής μας και ποια του εγώ μας. Σε καιρούς ανάγκης, όταν χρειαζόμαστε πραγματικά ένα χέρι βοηθείας να μας καθοδηγήσει προς την αλήθεια και την καρδιά μας, υπάρχουν λίγα σημάδια ή ενδείξεις που η διαίσθησή μας μπορεί να μας παράσχει.

Συνέχεια ανάγνωσης 10 τρόποι με τους οποίους η διαίσθησή σας, σας στέλνει μηνύματα

Αστρονόμοι για πρώτη φορά εντόπισαν την προέλευση μιας «γρήγορης εκπομπής ραδιοκυμάτων»

diastima

Οι Fast Radio Burst (FRBs), σύντομες αλλά λαμπρές εκρήξεις κοσμικών ραδιοκυμάτων, έχουν φέρει σε αμηχανία τους αστρονόμους από τότε που για πρώτη φορά εντοπίστηκαν, σχεδόν πριν από μια δεκαετία. Παρόλο που φαίνεται να προέρχονται από το μακρινό Σύμπαν, κανένα από αυτά τα αινιγματικά γεγονότα δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς και πού σχηματίζονται, μέχρι τώρα.

Συνέχεια ανάγνωσης Αστρονόμοι για πρώτη φορά εντόπισαν την προέλευση μιας «γρήγορης εκπομπής ραδιοκυμάτων»

Χρονικά από το Μέλλον: Μια αληθινή ιστορία κρυμμένη από τους Τέκτονες τώρα αποκαλύπτεται !

Σημ. του Β: Το άρθρο προφανώς είναι μεταφρασμένο από αυτόματο μεταφραστή αλλά αξίζει ανάγνωσης!… Επίσης να παρακαλέσω αν κάποιος-α τυγχάνει να έχει κάπου σε κάποιο σεντούκι με άχρηστα βιβλία το συγκεκριμένο βιβλίο να σχολιάσει κάτω απ’ το άρθρο ώστε να έρθω σε επαφή μαζί του-της να το δανειστώ!
« Χρονικά από το Μέλλον » μια αξιοσημείωτη ιστορία για ένα παράξενο και απίστευτο γεγονός που βιώνεται από τον Paul Amadeus Dienach, τον συγγραφέα, ο οποίος έζησε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, στην κεντρική Ευρώπη.

Συνέχεια ανάγνωσης Χρονικά από το Μέλλον: Μια αληθινή ιστορία κρυμμένη από τους Τέκτονες τώρα αποκαλύπτεται !

Λουκιανός και Ινδοί για τον πόλεμο Ελλήνων στη Σελήνη!

1

Ο Ελληνικής καταγωγής Λουκιανός από την Σαμοσάτα της Συρίας έζησε το 120 μ.χ. στο βιβλίο του «Αληθινή Ιστορία» δίνει πληροφορίες που σε ξαφνιάζουν. Διαβάστε παρακάτω.

Συνέχεια ανάγνωσης Λουκιανός και Ινδοί για τον πόλεμο Ελλήνων στη Σελήνη!

Θα πάμε τελικά στον νέο πλανήτη Γη; (pics+video)

Θα πάμε τελικά στον νέο πλανήτη Γη; (pics+video)

Από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και ανακαλύφθηκε από τους επιστήμονες, ο Kepler -452b έχει… πυροδοτήσει τη φαντασία, με τους επιστήμονες να θεωρούν πως βρέθηκε η νέα Γη, και να κάνουν λόγο για μελλοντική… μετακόμιση της ανθρωπότητας εκεί.

Συνέχεια ανάγνωσης Θα πάμε τελικά στον νέο πλανήτη Γη; (pics+video)

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

papazisis

*** Για όλα τα επίσημα Φ.Ε.Κ. στα οποία αναφέρεται ενταύθα ο κ. Παπαζήσης, πατήστε εδώ***

*** For English, click here ***

ΕΩΣ ΤΩΡΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩ, ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ.

Συνέχεια ανάγνωσης ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

Πεποιθήσεις: Ένα δίκοπο μαχαίρι

σουρεαλ πουλιά ελευθερία ιδέες

Κάθε άνθρωπος, στα πρώτα βήματά του, δομεί την προσωπικότητά του πάνω σε μια βάση δεδομένων, που αρχικά αποτελείται από απόψεις που τις έχει αποδεχθεί ως έχουν από τρίτους είτε προέρχονται από γονείς είτε από διδασκάλους, φίλους, επιστήμονες ή ανθρώπους με κύρος και γενικά όσους έχει αναγάγει σε αυθεντίες, σε κάποιο πεδίο γνώσης. Αυτή η κοινωνικοποίηση είναι εν πολλοίς λανθάνουσα καθώς το άτομο όταν βρίσκεται στη παιδική ηλικία αποδέχεται εύκολα, όλα όσα ακούει γύρω του, ειδικά όταν αυτά επαναλαμβάνονται κι από άλλα άτομα.

Συνέχεια ανάγνωσης Πεποιθήσεις: Ένα δίκοπο μαχαίρι

Ας βγάλουμε τις μάσκες που φοράμε…

Η ζωή πολλές φορές θυμίζει θεατρική παράσταση.
Ο καθένας διαλέγει το προσωπείο που του ταιριάζει, και επιλέγει να παίξει έναν συγκεκριμένο ρόλο, ίσως μάλιστα και ένα ρόλο που θα πρεσβεύει σε ολόκληρη τη ζωή του.
Γιατί συμβαίνει αυτό στους ανθρώπους?
Γιατί προτιμάμε να φοράμε μία μάσκα, από το να δείχνουμε αυτό που πραγματικά είμαστε, να λέμε αυτό που πραγματικά σκεφτόμαστε, να κάνουμε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε.

Συνέχεια ανάγνωσης Ας βγάλουμε τις μάσκες που φοράμε…

Ο βλάκας, του Ουμπέρτο Έκο

τρελός γελοίος άντρας αστείος με περούκα και γυαλιά καρναβάλι απόκριες

«Α! Ο βλάκας δεν κάνει λάθη συμπεριφοράς. Κάνει λάθος συλλογισμούς. Είναι αυτός που λέει ότι όλοι οι σκύλοι είναι κατοικίδια ζώα και όλοι οι σκύλοι γαβγίζουν, όμως και οι γάτοι είναι κατοικίδια ζώα, επομένως γαβγίζουν. Ή ότι όλοι οι Αθηναίοι είναι θνητοί, όλοι οι κάτοικοι του Πειραιά είναι θνητοί, επομένως όλοι οι κάτοικοι του Πειραιά είναι Αθηναίοι».

Συνέχεια ανάγνωσης Ο βλάκας, του Ουμπέρτο Έκο

Το χάσμα ανάμεσα σε αυτό που είμαστε και σε αυτό που δείχνουμε

facemask

Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί «τι θα συνέβαινε αν είχα απαντήσει εκείνη τη στιγμή;» Ή «γιατί δεν είπα αυτό που σκεφτόμουν;»; Τελικά, το βράδυ που μπήκε αυτόματα η κασέτα της μνήμης στη σκέψη σας -διότι πάντα έρχεται ακάλεστη- και έπαιξε από την αρχή όλη τη σκηνή, βρήκατε τις ιδανικές εκφράσεις οι οποίες θα ταίριαζαν στη συζήτηση; Ή τα πράγματα που θα μπορούσατε να είχατε κάνει, αλλά δεν τολμήσατε;

Συνέχεια ανάγνωσης Το χάσμα ανάμεσα σε αυτό που είμαστε και σε αυτό που δείχνουμε