Έλυσαν τον γρίφο της Αμφίπολης

Έλυσαν τον γρίφο της Αμφίπολης

Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τα ευρήματα του λόφου Καστά της Αμφίπολης προχώρησε η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη σε διάλεξη την οποία έδωσε στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Συνέχεια ανάγνωσης Έλυσαν τον γρίφο της Αμφίπολης

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;

Φως είναι ο Νους, η χαρά της ζωής.
Σκότος είναι ο Αντινούς η ανυπαρξία της ζωής.
Φως και Ζωή είναι το σώμα η ψυχή από φως, που υποδέχεται τον Νου από φως, και γίνεται ο Νους υπάρχων στον χώρο από φως τα φωτεινά πεδία.
Ανυπαρξία είναι ο Αντινούς το πνεύμα, το πνεύμα είναι από πυρ ασώματο, από ενέργεια-ύλη ασώματη, ανύπαρκτη, εικονική, και σκοτεινή.

Γιατί οι αδελφότητες των αμερικανικών πανεπιστημίων έχουν Ελληνικά γράμματα

Σίγουρα θα έχετε δει, ειδικά σε ταινίες, ότι οι σύλλογοι φοιτητών, οι επονομαζόμενες αδελφότητες στην Αμερική έχουν ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες.
Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό; Πως προέκυψε αυτή η παράδοση; Συμβολίζει κάτι; Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά…

Anthony Patch: Το «Μεγάλο Φινάλε» έρχεται – Το CERN και οι περίεργοι ήχοι που ακούγονται σε όλο τον κόσμο.

cern 

Γράφει η Susan Duclos.

Ο συγγραφέας και ερευνητής Anthony Patch,πιστεύει ότι οι περίεργοι ήχοι που ακούγονται σε όλο τον κόσμο,από τον ουρανό,,συνδέονται με τα πειράματα που γίνονται στο Σερν.Είμαστε,λέει,λίγο πριν το «μεγάλο φινάλε.»Η μαγνητόσφαιρα και η ατμόσφαιρα μαζί με τον ίδιο τον πυρήνα του Σερν, κινούνται από μόνα τους.Οταν είχαμε πάλι περίεργους ήχους τον Απρίλιο του 2015,ο LHC είχε παράγειμεγάλες ποσότητες (δεν έχω τα αριθμητικά στοιχεία, όχι ακόμα τουλάχιστον, αναμένω μαζί με τον κ. Wabbit) αυτά τα συμπυκνωμάτα Strangelets από 10 TeV και άνω.

Συνέχεια ανάγνωσης Anthony Patch: Το «Μεγάλο Φινάλε» έρχεται – Το CERN και οι περίεργοι ήχοι που ακούγονται σε όλο τον κόσμο.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ! Η περιοχή είχε κατοικηθεί εδώ και 50.000 χρόνια!

Εντυπωσιακά τα αρχαιολογικά ευρήματα στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα στα Τρίκαλα.
«Οι παλαιότερες ανθρώπινες δραστηριότητες στο νομό Καρδίτσας εντοπίζονται στην περιοχή της σημερινής λίμνης Νικολάου Πλαστήρα.

Συνέχεια ανάγνωσης ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ! Η περιοχή είχε κατοικηθεί εδώ και 50.000 χρόνια!

Μυστηριώδης υπερηχητική «έκρηξη» αναστατώνει το Νιου Τζέρσεϊ

Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι έγινε σεισμός, ωστόσο, τα γεωλογικά ινστιτούτα δεν κατέγραψαν κάποια σεισμική δόνηση και τα social media έχουν πάρει τα τελευταία λεπτά «φωτιά»

Συνέχεια ανάγνωσης Μυστηριώδης υπερηχητική «έκρηξη» αναστατώνει το Νιου Τζέρσεϊ

Έρχεται η εποχή που ο άνθρωπος θα είναι μόνο ένας αριθμός…

Number

Ο κάθε πολίτης θα έχει ένα και μοναδικό μητρώο
ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΣΜ, Δημοτολόγιο, Ληξιαρχείο, όλα ένας αριθμός

Συνέχεια ανάγνωσης Έρχεται η εποχή που ο άνθρωπος θα είναι μόνο ένας αριθμός…

Μην κυνηγάς τους στόχους σου

zen

Σε μια εποχή που επικρατεί η γλώσσα και η σκέψη του μάρκετινγκ όλοι μιλούν για στόχους. Βάλε στόχους, βρες τον στόχο, ιδού ο στόχος και δέκα βήματα για να τον πετύχεις, εσύ πόσους στόχους έβαλες σήμερα και πόσους πέτυχες τελικά για να σε επιβραβεύσουμε;

Για τη φιλοσοφία του Ζεν όλα αυτά είναι απλώς για τα σκουπίδια. Όχι γιατί δεν πρέπει να έχουμε στόχους στη ζωή μας, αλλά γιατί δεν γνωρίζουμε τον κατάλληλο τρόπο να εναρμονιστούμε μαζί τους. Στην πράξη σημαίνει πως δεν ξέρουμε τον σωστό τρόπο να πετύχουμε.

Συνέχεια ανάγνωσης Μην κυνηγάς τους στόχους σου

5 τρόποι για να σταματήσετε να απορροφάτε τα αρνητικά συναισθήματα άλλων ατόμων

Προσδιορίστε τι σας αποδυναμώνει.

Κάθε ένας από εμάς έχει αδύνατα σημεία, μια αχίλλειο πτέρνα..ιδίως όταν πρόκειται για συναισθηματικές καταστάσεις. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μας επηρεάζουν περισσότερο από κάποια άλλα. Με την αναγνώριση των πραγμάτων στα οποία είμαστε πιο ευάλωτοι, κάνουμε μια αρχή ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας.

Συνέχεια ανάγνωσης 5 τρόποι για να σταματήσετε να απορροφάτε τα αρνητικά συναισθήματα άλλων ατόμων

Ελληνική γλωσσα: Η τελειότητα ενός άλυτου γρίφου

Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ” αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς, Microsoft)
Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις είναι από την Ελληνική γλώσσα..
(βιβλίο Γκίνες)