Αποτελείς ένα θαύμα

 

Κάθε δευτερόλεπτο ζούμε μια καινούργια και μοναδική στιγμή του σύμπαντος, μια στιγμή που δε θα υπάρξει ξανά… Και τι διδάσκουμε στα παιδιά μας; Τα διδάσκουμε πως δύο και δύο κάνουν τέσσερα και πως το Παρίσι είναι η πρωτεύουσα της Γαλλίας.
Πότε θα τα διδάξουμε και ποια είναι;

Βρέθηκε άγνωστη πολιτεία στην καρδιά της ζούγκλας της Ονδούρας (Βίντεο)

la_cit10

Μέσα στην πυκνή βλάστηση της ζούγκλας, τα ερείπια μιας χαμένης πολιτείας.

Οι αρχαιολόγοι είναι πεπεισμένοι πως κατάφεραν να βρουν τη θρυλική Giudad Blanca, τη «Λευκή Πόλη» ή τη χαμένη πόλη του θεού των πιθήκων, όπου κάποτε άκμαζε ένας αρχαίος – άγνωστος ακόμα – πολιτισμός.

Συνέχεια ανάγνωσης Βρέθηκε άγνωστη πολιτεία στην καρδιά της ζούγκλας της Ονδούρας (Βίντεο)

Τα social media και η ψευδαίσθηση της οικειότητας

Τα social media και η ψευδαίσθηση της οικειότητας
Οι selfies και η κουλτούρα των social media γενικότερα, έχουν αρχίσει να αλλάζουν σταδιακά την αντίληψή μας για το τι ορίζουμε ως «φυσιολογική» συμπεριφορά. Ακούμε για γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και μορφάζουμε συγκαταβατικά.

Γιατί τις έβγαλε;
Γιατί τις κοινοποίησε;

Συνέχεια ανάγνωσης Τα social media και η ψευδαίσθηση της οικειότητας

Όταν το «photoshop» ήταν μια λέξη άγνωστη – Η υπόθεση Τρεντ, και οι ιστορικές φωτογραφίες

Το απόγευμα της 11ης Μαΐου 1950, η κυρία Πολ Τρεντ τάιζε τα κουνέλια της στην πίσω αυλή του σπιτιού της, στο Μακμίνιβιλ του Όρεγκον, όταν εμφανίστηκε ένα παράξενο ιπτάμενο αντικείμενο.
Σύμφωνα με την αφήγηση της, σήκωσε το βλέμμα και είδε έναν τεράστιο μεταλλικό δίσκο να γλιστράει σιωπηλά στο συννεφιασμένο ουρανό. Φώναξε τον άντρα της που έτρεξε κοντά της με μια φωτογραφική μηχανή και τράβηξε δύο φωτογραφίες του σκάφους πριν εκείνο εξαφανιστεί με ταχύτητα προς την δύση. Αυτές οι δύο φωτογραφίες έμειναν ιστορικές στα χρονικά της UFOλογίας.

Συνέχεια ανάγνωσης Όταν το «photoshop» ήταν μια λέξη άγνωστη – Η υπόθεση Τρεντ, και οι ιστορικές φωτογραφίες

Εφαρμογή του νόμου της καθαρής δυνατότητας

Πώς μπορούμε να εφαρμόσουμε στη ζωή μας το Νόμο της Καθαρής Δυνατότητας, το πεδίο όλων των πιθανοτήτων; Αν θέλετε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα του πεδίου της καθαρής δυνατότητας, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πλήρως την εγγενή δημιουργικότητα της καθαρής συνείδησης, τότε θα πρέπει να αποκτήσετε την πρόσβαση σ’ αυτό.

Συνέχεια ανάγνωσης Εφαρμογή του νόμου της καθαρής δυνατότητας

Το κάνουμε κάθε μέρα και μας σκοτώνει σταθερά…

Ανησυχητικά είναι τα αποτελέσματα έρευνας από το τμήμα δημόσιας υγείας του πανεπιστημίου της Ναβάρα στην Ισπανία, αναφορικά με τις επιπτώσεις της πολύωρης παρακολούθησης τηλεόρασης από τους ενήλικους.

Τι είναι ο Θεός;

Ερώτηση: Τι είναι ο Θεός;

Κρισναμούρτι: Πώς θα το ανακαλύψετε; Θα δεχτείτε τις πληροφορίες κάποιου άλλου; Ή θα προσπαθήσετε να ανακαλύψετε ο ίδιος τι είναι ο Θεός; Είναι εύκολο να κάνει κανείς ερωτήσεις, αλλά για να βιώσει την αλήθεια απαιτείται πολλή νοημοσύνη, πολλή έρευνα και ψάξιμο.

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να επέμβετε;;

ellas

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να επέμβετε;;

Όποιον και να συναντήσεις,όποιον και να δείς,ότι συζήτηση και αν ακούσεις,παντού όλοι με μια φωνή,ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης,φτάνουν στο λογικό συμπέρασμα για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα..

ΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

Συνέχεια ανάγνωσης Τι άλλο πρέπει να γίνει για να επέμβετε;;

3 βήματα για την δημιουργία της επιθυμητής πραγματικότητας

Του Alec Cope

Ελάτε, εν συντομία, να ερευνήσουμε την διαδικασία που κάνουμε αιώνες τώρα – συνειδητά ή υποσυνείδητα. ΕΣΥ δημιουργείς την πραγματικότητά σου, αυτό έχει αποδειχθεί με αμέτρητους τρόπους, επιστημονικά και για μένα προσωπικά, αποδεικνύεται κάθε μέρα. Αν θέλετε «επιστημονικές» αποδείξεις (σύμφωνα με το τρέχον πλαίσιο της επίσημης επιστήμης για το τι είναι «δυνατό»), θα βρείτε αντιφάσεις και θα τρελαθείτε ή θα μελαγχολήσετε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν πώς λειτουργεί η πραγματικότητα. Τι σημαίνει να δημιουργήσετε την δική σας πραγματικότητα, για τον εαυτό σας;

Συνέχεια ανάγνωσης 3 βήματα για την δημιουργία της επιθυμητής πραγματικότητας

Όνειρα και θεραπεία στην Αρχαία Ελλάδα

 

Η έννοια της νόσου και συνεπώς και της θεραπείας, συνταυτίστηκε ήδη από την προϊστορία, με τη λατρεία του ή των Θεών, ή το αντίθετό τους, δηλαδή τις «κακές», τις δαιμονιακές θεότητες. Ανάλογα με την κρατούσα θεολογική προσέγγιση κάθε φυλής ανά τις εποχές, ήταν και οι θεραπευτικές δραστηριότητες. Αυτή η αντίληψη περί της νόσου παραμένει ισχυρότατη μέχρι την σύγχρονη εποχή, αν και προοδευτικά μάλλον εξασθενεί. Σε όλες ωστόσο τις εποχές, ο άνθρωπος ενδιαφέρθηκε για τη θεραπεία των ασθενειών με κάθε δυνατό τρόπο.

Συνέχεια ανάγνωσης Όνειρα και θεραπεία στην Αρχαία Ελλάδα