Δείτε πώς αγαπημένα μας πρόσωπα επικοινωνούν μαζί μας από τον Παράδεισο

Πολύ συχνά τα πνεύματα μπορούν (ή προσπαθούν) να έρθουν σε επαφή, με τρόπους που εύκολα η ορθολογική κρίση μπορεί να τους απορρίψει….
Αυτές οι άμεσες μέθοδοι επικοινωνίας μπορεί να συμβούν οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, αν και είναι πιο συχνές όταν είσαι μόνος και έχεις αντίληψη του γύρω περιβάλλοντος σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να αφουγκραστείς το μήνυμά τους.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι λοιπόν που το πνεύμα ενός αγαπημένου σου μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί σου, αλλά εδώ είναι μερικοί από τους πιο συνηθισμένους:

Συνέχεια ανάγνωσης Δείτε πώς αγαπημένα μας πρόσωπα επικοινωνούν μαζί μας από τον Παράδεισο

ΣΑΛΟΣ με το CURIOSITY: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ έναν ΕΞΩΓΗΙΝΟ «ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» στον ΑΡΗ; (video)

CURIOSITY

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλά μυστήρια υπάρχουν στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη. Πολλά από αυτά δεν γίνονται γνωστά στο ευρύτερο κοινό, καθώς διενεργείται μία τεράστια συγκάλυψη. Όσα ξεφεύγουν από την λογοκρισία της NASA γίνονται αντικείμενο έρευνας από κύκλους ερευνητών που οι επίσημες υπηρεσίες τους φορούν την ταμπέλα του συνωμοσιολόγου. Τι γίνεται, όμως, όταν κάποια ευρήματα ή/και φωτογραφίες αμφισβητούν τα λεγόμενα αυτών των αρχών;

Συνέχεια ανάγνωσης ΣΑΛΟΣ με το CURIOSITY: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ έναν ΕΞΩΓΗΙΝΟ «ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ» στον ΑΡΗ; (video)

Αγάπη και Νόμος του Κάρμα

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πίστευαν ότι, μόλις πέθαιναν, ο θεός Όσιρις θα τους έκανε δυο ερωτήσεις. Από τις απαντήσεις τους θα κρινόταν αν θα συνέχιζαν το ταξίδι τους στη μεταθανάτια ζωή. Η πρώτη ερώτηση ήταν : «Πρόσφερες χαρά ;» Κι η δεύτερη: «Βρήκες χαρά ;» Αυτοί οι στόχοι, λοιπόν, γίνονταν ιερό καθήκον στη ζωή κι ο μοναδικός δρόμος προς την αιώνια ευτυχία.

ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ-ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΟΥ

Οι διαπιστώσεις που κάνει ο καθηγητής αρχιτεκτονικής αφορούν καθαρά τη βίωση από την ψυχή ενός άλλου κοσμικού επιπέδου αισθαντικότητας που δεν έχει να κάνει με μεταφυσικές εμμονές. Για αυτήν την αισθαντικότητα που απορρέει από την υψηλού κάλλους τέχνη έχει μιλήσει ο Οδυσσέας Ελύτης, Η ελληνική κλασική τέχνη αποτελεί την μίμηση του τρόπου που υπάρχει ο κόσμος. Σε έναν αρχαιοελληνικό ναό έχουν αποτυπωθεί όλα τα αρχέτυπα σύμβολα που σχετίζονται με τη φύση της ανθρώπινης ψυχής και των όντων.

Συνέχεια ανάγνωσης ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ-ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΟΥ

Σκέψεις και συναισθήματα: Εκπέμποντας ηλεκτρομαγνητικά σήματα στο κβαντικό πεδίο

Εφόσον κάθε δυνατότητα στο σύμπαν είναι ένα κύμα πιθανότητας που έχει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και ενέργεια στη φύση, συμπεραίνουμε ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας δεν αποτελούν εξαίρεση.

Συνέχεια ανάγνωσης Σκέψεις και συναισθήματα: Εκπέμποντας ηλεκτρομαγνητικά σήματα στο κβαντικό πεδίο

Βρέθηκε η κρυψώνα της Νέσι;

Ο 43χρονος Κιθ Στιούαρτ αποφάσισε να εγκαταλείψει το επάγγελμα του ψαρά και μετέτρεψε το σκάφος του σε τουριστικό με το οποίο πραγματοποιεί βόλτες στην λίμνη του Λοχ Νες στα Χάιλαντς της Σκοτίας.

Συνέχεια ανάγνωσης Βρέθηκε η κρυψώνα της Νέσι;

Σκότωσες τα πάντα μέσα σου, κατάντησες ανθρωπάκος

Πνίγεις όνειρα, σκοτώνεις συναισθήματα, αναπνέεις με το ζόρι κι αυτό το αποκαλείς ζωή.
Μικρός ήσουν ονειροπόλος έψαχνες το άγνωστο, κοίταζες απ το τηλεσκόπιο που σου αγόρασε ο πατέρας σου τα αστέρια κι έλεγες εγώ θα γίνω αστροναύτης. Έβλεπες τις εκτοξεύσεις των πυραύλων στις ειδήσεις των εννιά και φανταζόσουν τον εαυτό σου σ’ έναν απ αυτούς και τελικά τι κατάφερες;