Αμερικανίδες ισχυρίζονται ότι έχουν αποκτήσει παιδιά με εξωγήινους!

«Στενές επαφές» με εξωγήινους δηλώνουν ότι είχαν δύο νεαρές Αμερικανίδες οι οποίες ισχυρίζονται ότι έχουν αποκτήσει μαζί τους 13 υβριδικά παιδιά.

Συνέχεια ανάγνωσης Αμερικανίδες ισχυρίζονται ότι έχουν αποκτήσει παιδιά με εξωγήινους!

Το Μυστήριο των Συμπτώσεων: Ο C. Jung και η Συγχρονικότητα

Σας έχει συμβεί κάποια φορά να συναντάται συνέχεια μπροστά σας για ένα διάστημα το ίδιο αριθμό; Ή να σιγοτραγουδάτε ένα τραγούδι και ανοίγοντας το ραδιόφωνο να το ακούτε;
Θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί ότι κάποια υπερφυσική αιτία, κρύβεται πίσω απ’ αυτές τις συμπτώσεις. Αλλά η πλειοψηφία των σύγχρονων επιστημόνων μιλάει απλά για άγνοια των φυσικών νόμων που τις προκαλούν, μια δημιουργία γεγονότων απ’ αυτά που είναι δυνατόν να συμβούν. Τίποτα το περίεργο ή μυστικιστικό ! Αντίθετα οι συμπτώσεις θεωρούνται αναπόφευκτες απ’ τους στατιστικολόγους.

Συνέχεια ανάγνωσης Το Μυστήριο των Συμπτώσεων: Ο C. Jung και η Συγχρονικότητα

ΓΚΑΡΓΚΟΙΛΣ!!!! ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ!!;;

https://i0.wp.com/www.invisiblelycans.gr/wp-content/uploads/2014/11/GARGOIL-1.jpg

Λίγο πολύ όλοι ξέρουν τα ονομαζόμενα Γκαργκόιλς όπου στολίζουν εξωτερικά διάφορες εκκλησίες στην Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Αμερική, κτλ. κτλ.!!!! Τι είναι όμως αυτά τα αγάλματα τέρατα!!;!!

Συνέχεια ανάγνωσης ΓΚΑΡΓΚΟΙΛΣ!!!! ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ!!;;

Πεπρωμένο – Δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο

Από το βιβλίο «Παιχνίδια στον Καθρέπτη»

Καθώς είμαστε βυθισμένοι στα θέλγητρα των παιχνιδιών της Μάγια, το πεπρωμένο μάς προστάζει σαν ένα είδος παρτίδας ζαριών, ένα είδος ρουλέτας ή λοταρίας, όπου το τυχαίο είναι αυτό που επιβάλλει μια μεγαλύτερη ή μικρότερη καλοτυχία στους ανθρώπους.

Συνέχεια ανάγνωσης Πεπρωμένο – Δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο

4 Λόγοι που Ορισμένοι Άνθρωποι Φέρονται με Κακία στους Άλλους

Οι άνθρωποι γενικότερα, είμαστε ιδιαιτέρως κοινωνικά όντα που έχουν ανάγκη από θετικές σχέσεις. Επομένως, μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε τα κίνητρα που έχουμε για να τα πηγαίνουμε καλά με τους άλλους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα, δεν θα υπήρχε καμία πιθανότητα ύπαρξης της κοινωνίας μας, αν ιστορικά οι άνθρωποι δε συνεργάζονταν και δεν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους σε ένα μεγάλο βαθμό.

Συνέχεια ανάγνωσης 4 Λόγοι που Ορισμένοι Άνθρωποι Φέρονται με Κακία στους Άλλους

10 φυτά που προσελκύουν θετική ενέργεια

Τα φυτά έχουν συμπεριληφθεί εδώ και πολύ καιρό στη διακόσμηση των χώρων στο σπίτι, στο γραφείο, στις επιχειρήσεις. Εκτός του ότι δίνουν ένα πολύ φρέσκο και φυσικό άγγιγμα σε αυτούς τους χώρους, θεωρείται επίσης ότι βελτιώνουν τη ροή της θετικής ενέργειας χάρη στην ικανότητα τους να απομακρύνουν την αρνητική.
Σύμφωνα με τους ειδικούς σε αυτό το πεδίο, συγκεκριμένα φυτά προωθούν πολύ καλύτερα την θετική ενέργεια και μας δίνουν την αίσθηση της καθημερινής ευεξίας, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτά τα φυτά πρέπει να είναι ζωντανά, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να τα έχουμε σε γλάστρες και να τα φροντίζουμε ιδιαίτερα. Με βάση αυτό, παρακάτω ακολουθούν τα 10 καλύτερα φυτά που προσελκύουν θετική ενέργεια.

Συνέχεια ανάγνωσης 10 φυτά που προσελκύουν θετική ενέργεια

Βρέθηκε σαρκοφάγος με τους 12 άθλους του Ηρακλή!

190116 SARKOFAGOS

Σαρκοφάγος με τους δώδεκα άθλους του Ηρακλή βρέθηκε σε βάθος τριών μέτρων, από αρχαιοκάπηλους στην περιοχή της Καισάρειας. Σύμφωνα με το ιστορικό, που παρουσιάζει η τουρκική ιστοσελίδα “gelarabul’, οι αρχαιοκάπηλοι, προφανώς, δεν είχαν τη δύναμη να την ανοίξουν, προτίμησαν να την σπάσουν σε ένα σημείο για να ερευνήσουν το εσωτερικό της.

Συνέχεια ανάγνωσης Βρέθηκε σαρκοφάγος με τους 12 άθλους του Ηρακλή!

Τα Μυστήρια των Αρχαίων Ιπτάμενων Αρμάτων

Οι μυστικές γνώσεις των Αρχαίων Ελλήνων…

Για να δούμε τι μας λέει ο μύθος του Τριπτόλεμου με την θεά Δήμητρα. Πρόκειται για έναν μύθο των Ελευσινίων Μυστηρίων, σύμφωνα με τον οποίο η θεά Δήμητρα μετά από μία περιπλάνηση με το ιπτάμενο πύρινο άρμα της, που εσύρετο από φτερωτούς δράκοντες, προσγειώθηκε στην «αγέλαστο πέτρα» στην Ελευσίνα.—

Ένας 9ος πλανήτης μπορεί να παραμονεύει στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα

Ο αστρονόμος που βοήθησε να βγει ο Πλούτωνας από το  club των πλανητών πιστεύει ότι ένα πολύ μεγαλύτερο σώμα μπορεί να κρύβεται στις παρυφές του ηλιακού συστήματος.

Συνέχεια ανάγνωσης Ένας 9ος πλανήτης μπορεί να παραμονεύει στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα