Αρχαίοι Εξωγήινοι: Το μυστήριο των Αγρογλυφικών (video)

Αγρογλυφικά

 

Είναι πραγματικά παράξενο και ανεξήγητο φαινόμενο τα Αγρογλυφικά που εμφανίζονται κατά καιρούς σε χωράφια κυρίως σιτηρών, στην Μ. Βρετανία αλλά και σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Πως δημιουργούνται αυτοί οι παράξενοι σχηματισμοί κανείς μέχρι σήμερα δεν είναι σε θέση να δώσει μια λογική εξήγηση.

Αρκετοί υποστηρίζουν πως δημιουργούνται από εξωγήινους, άλλοι πως τα φτιάχνουν νεαροί για πλάκα και άλλοι πως τα φτιάχνουν οι μυστικές υπηρεσίες των χωρών όπου εμφανίζονται, για να προετοιμάσουν τον κόσμο για την νέα τάξη πραγμάτων.

Συνέχεια ανάγνωσης Αρχαίοι Εξωγήινοι: Το μυστήριο των Αγρογλυφικών (video)

Ονειρική Πραγματικότητα: Ολογραφικό σύμπαν

Ποια είναι η φύση της Πραγματικότητας; Μπορεί η Φυσική πραγματικότητα στην οποία ζούμε να είναι απλά μία ψευδαίσθηση και να παραπέμπει στις ιδιότητες που έχει η Ονειρική Πραγματικότητα; Πως ο Συλλογικός Νους αναδημιουργεί την Εικονική πραγματικότητα που γνωρίζουμε ως καθημερινότητα;

Συνέχεια ανάγνωσης Ονειρική Πραγματικότητα: Ολογραφικό σύμπαν

Πόσο τραγικό, ε;

12439259_1041429035907354_5567925763357637020_n

Πόσο κωμικοτραγικό ακούγεται να μιλάς για την ελεύθερη βούλησή σου λοιπόν, ε;

Πόσο άραγε το έχεις πιστέψει ότι σκέφτεσαι και πράττεις ελεύθερα και πως όλα αυτά που πιστεύεις, που έχεις, που θεωρείς δεδομένα, είναι πραγματικά δικά σου είτε σα χαρακτηριστικά είτε σαν αποκτήματα;

Συνέχεια ανάγνωσης Πόσο τραγικό, ε;

Αυτά οφείλει ολόκληρος ο κόσμος στους Έλληνες!

https://i0.wp.com/www.briefingnews.gr/sites/default/files/styles/slider__638x287_/public/field/image/1_3640.jpg
Κατά καιρούς, πολλοί επιφανείς άνθρωποι των τεχνών και της διανόησης ,έχουν μιλήσει για την αξία του ελληνικού πολιτισμού και για όλα όσα χρωστά ο υπόλοιπος κόσμος σε αυτόν. Ποιητές, συγγραφείς, φιλόσοφοι, ακόμα και πρόεδροι εθνών τόνισαν τη σημασία του ελληινκού πολιτισμού και του πνεύματος.
Συνέχεια ανάγνωσης Αυτά οφείλει ολόκληρος ο κόσμος στους Έλληνες!

Αν νομίζετε ότι η φόρτιση του κινητού στο αυτοκίνητο δεν σας κοστίζει… κάνετε λάθος!

Τελικά δεν είναι μόνο η χρήση ενός κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, απειλή… για την κοινωνία καθώς αποδεικνύεται ότι ακόμη και η φόρτιση του στο αυτοκίνητο, έχει σοβαρές συνέπειες.

Συνέχεια ανάγνωσης Αν νομίζετε ότι η φόρτιση του κινητού στο αυτοκίνητο δεν σας κοστίζει… κάνετε λάθος!

Κάρλος Καστανέντα: Μάγοι και σοφοί. Οι αρχιτέκτονες του παντός


Οι Τολτέκοι και η μυστική παράδοσή τους.

Σύμφωνα με τον Καστανέντα, η λέξη Τολτέκος δεν αναφέρεται απλά στους δημιουργούς του αρχαίου εκείνου πολιτισμού που αναπτύχθηκε στην κεντρική Αμερική, αλλά δηλώνει συνάμα και ένα ποιοτικό χαρακτηριστικό της φυλής αυτής, όπως δημοκράτης ή φιλόσοφος.

Συνέχεια ανάγνωσης Κάρλος Καστανέντα: Μάγοι και σοφοί. Οι αρχιτέκτονες του παντός

Σπάνια Ευθυγράμμιση Πλανητών

Η τελευταία φορά που οι πέντε ορατοί πλανήτες (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Κρόνος) εμφανίστηκαν στον ίδιο ουρανό μαζί ήταν πάνω από 10 χρόνια πριν, από τις 15 Δεκεμβρίου 2004 έως τις 15 Ιανουαρίου 2005

 

Ένα σπάνιο φαινόμενο διαδραματίζεται στο πρωινό λυκόφως του Ιανουαρίου 2016, καθώς θα είναι ορατοί πέντε πλανήτες ταυτοχρόνως για σχεδόν ένα μήνα.

Συνέχεια ανάγνωσης Σπάνια Ευθυγράμμιση Πλανητών

Τα παιδιά που μεγάλωσαν με στερήσεις έμαθαν να εκτιμούν

Δώρα, κουτιά με όμορφο περιτύλιγμα, χάρτινες σακούλες κι άλλα δώρα κι άλλα κουτιά. Κι όλα αυτά, να παίρνουν θέση κάτω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που ασφυκτιά και σχεδόν δε φαίνεται απ’ αυτό το χάρτινο πανδαιμόνιο.

Συνέχεια ανάγνωσης Τα παιδιά που μεγάλωσαν με στερήσεις έμαθαν να εκτιμούν

25 φράσεις του Bruce Lee για την μαεστρία, τις Πολεμικές Τέχνες & την Συνείδηση

Ο Bruce Lee ήταν ένα φαινόμενο. Όταν εμφανίστηκε στο καλλιτεχνικό στερέωμα στις αρχές της δεκαετίας του 1970, ο κόσμος έμεινε ανάρπαστος. Ένας πολεμικός καλλιτέχνης σε τέλεια φόρμα, μια μαγευτική παρουσία στις ταινίες που έπαιξε και στην ζωή που έζησε. Ήταν ταπεινός, έξυπνος και γλυκομίλητος, ένας συνδυασμός που γκρέμισε με επιτυχία την μονοδιάστατη στερεότυπή εικόνα του κινεζικού λαού, όπως απεικονιζόταν στο Χόλιγουντ μέχρι τότε. Πέτυχε περισσότερα στα σύντομα 32 χρόνια του από ό, τι οι περισσότεροι κάνουν σε όλη την διάρκεια της ζωής τους. Η φήμη του εξαπλώθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο μετά το θάνατό του, το 1973. Το 1999 ονομάστηκε ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του 20ού αιώνα, από το περιοδικό Time, και τα βραβεία, οι τιμητικές διακρίσεις και οι έπαινοι που έλαβε, ενώ ζούσε και μετά τον θάνατό του, είναι υπερβολικά πολλά για να τα αναφέρουμε εδώ.

Συνέχεια ανάγνωσης 25 φράσεις του Bruce Lee για την μαεστρία, τις Πολεμικές Τέχνες & την Συνείδηση

Δείτε τι συμβαίνει στον εγκέφαλο όταν παίζουμε με το κινητό πριν τον ύπνο

Ο Δρ Νταν Σίγκελ καθηγητής κλινικής ψυχιατρικής στο UCLA της Ιατρικής Σχολής, παρουσιάζει όλες τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει στον εγκέφαλο και το σώμα, το να κοιτάμε οθόνες πριν τον ύπνο.

Τα αδιόρατα προσωπεία του «Πνευματικού» ανθρώπου

Γράφει ο Δημήτρης ΜούχαςΑσχολούμενος με τον διαλογισμό και με αυτό που αποκαλούμε γενικά «εσωτερική φιλοσοφία» μου προξενεί εντύπωση ότι οι άνθρωποι ακόμα και εκεί, όχι απλώς επιζητούν αλλά εναποθέτουν τις ελπίδες τους για ψυχική ανάταση σε κάποιον Δάσκαλο, ψυχολόγο ή σε γνώσεις από σεμινάρια.

Συνέχεια ανάγνωσης Τα αδιόρατα προσωπεία του «Πνευματικού» ανθρώπου