Αυτό το οκτάχρονο παιδί χρησιμοποιεί κρυστάλλινα πλέγματα για να μετατρέψει την αρνητική ενέργεια και εξηγεί πώς λειτουργεί.

Λέγεται ότι τα σημερινά παιδιά θα είναι συνειδητά πολύ πιο ικανά από τις προηγούμενες γενιές μας. Αν αυτό αληθεύει, τότε το παρακάτω θα μπορούσε να είναι ένα αποδεικτικό στοιχείο περί τούτου.

Συνέχεια ανάγνωσης Αυτό το οκτάχρονο παιδί χρησιμοποιεί κρυστάλλινα πλέγματα για να μετατρέψει την αρνητική ενέργεια και εξηγεί πώς λειτουργεί.

Να παραμείνεις άνθρωπος…

Πόσους ανθρώπους που σε είχαν ανάγκη προσπέρασες τον τελευταίο χρόνο; Πόσες φορές έκλεισες τα μάτια σου και σιώπησες σε όσα συνέβαιναν γύρω σου; Πόσες φορές έκανες πράξη τον εθελοντισμό που κηρύττεις στους άλλους; Και φέτος να υποθέσω ότι ευχήθηκες «Καλή χρονιά με υγεία και χαρά», αλλά μήπως αυτή η ευχή στέκεται παθητικά στο ευχολόγιο σου χωρίς να είναι ικανή να σε κάνει να εκτιμήσεις, έστω και στο ελάχιστο, αυτά που ξεστομίζεις;

Ανακαλύφθηκε ηλεκτρική μορφή ζωής που ζει με καθαρή ενέργεια (video)

Μικροβιολόγοι στην Καλιφόρνια ανακάλυψαν βακτήρια που επιβιώνουν με την κατανάλωση καθαρών ηλεκτρονίων αντί για φαγητό, εγκαινιάζοντας μια εντελώς νέα μέθοδο επίγνωσης της ύπαρξης και εγείροντας ερωτήματα σχετικά με τις δυνατότητες για εξωγήινη ζωή.

Συνέχεια ανάγνωσης Ανακαλύφθηκε ηλεκτρική μορφή ζωής που ζει με καθαρή ενέργεια (video)

Χρονομηχανές ή επανακτώντας τον «χαμένο» χρόνο

Αν ανατρέξει κανείς στην ιστορία των ανθρώπινων ιδεών σχετικά με τον χρόνο θα διαπιστώσει ότι μέσα σε τρεις χιλιετίες υπήρξε μια σαφής μετάβαση από τον κυκλικό χρόνο των αρχαίων Ελλήνων στον γραμμικό και τελεολογικό χρόνο των Εβραίων και των χριστιανών, και από αυτόν στον σύγχρονο μαθηματικοποιημένο και τελικά άχρονο χρόνο της κλασικής φυσικής.

Συνέχεια ανάγνωσης Χρονομηχανές ή επανακτώντας τον «χαμένο» χρόνο

Μήπως η σχέση σας είναι καρμική;

Δεν είναι λίγες οι φορές που χρησιμοποιούμε τον όρο «καρμική σχέση» για να δείξουμε πόσο πλασμένοι είμαστε ο ένας για τον άλλον. Έχει έρθει η ώρα λοιπόν να το κάνουμε με αποδείξεις.

Την πρώτη κβαντική τηλεμεταφορά μεταξύ του χώρου και της Γης θα την επιχειρήσουν Κινέζοι επιστήμονες

metafora

Η κατάσταση των σωματιδίων ενός σώματος θα μεταδοθεί από ένα σημείο στο έδαφος σε ένα άλλο σημείο του εδάφους με τη βοήθεια διαστημικού δορυφόρου, ο οποίος θα τεθεί σε τροχιά ειδικά για αυτό το πείραμα.

Συνέχεια ανάγνωσης Την πρώτη κβαντική τηλεμεταφορά μεταξύ του χώρου και της Γης θα την επιχειρήσουν Κινέζοι επιστήμονες

Ο υδραυλικός τηλέγραφος του Αινεία -τηλεπικοινωνίες μεγάλων αποστάσεων στην αρχαιότητα

41

Οι πρόοδοι στην τεχνολογία έχουν αλλάξει δραστικά τον τρόπο που ζούμε σήμερα σε σχέση με αυτόν του αρχαίου παρελθόντος μας. Ένα είδος της τεχνολογίας που πολλοί από εμάς μπορεί να θεωρούν δεδομένο είναι η ικανότητα να επικοινωνούμε με άλλους σε μεγάλες αποστάσεις, είτε με μεγάλες ομάδες ανθρώπων.

Συνέχεια ανάγνωσης Ο υδραυλικός τηλέγραφος του Αινεία -τηλεπικοινωνίες μεγάλων αποστάσεων στην αρχαιότητα

Ο μάγος

-Δάσκαλε, γιατί δεν είμαστε μάγοι;
-Γιατί έτσι σε δίδαξαν να μην είσαι.
Γεννήθηκες μάγος και σε έκαναν άνθρωπο.
Όταν ήσουν παιδί, περνούσες τον πόνο στο χτυπημένο χέρι όχι με φάρμακα, αλλά με ένα φιλί της μαμάς στην πληγή.