Νέες φήμες ότι τα βαρυτικά κύματα έχουν τελικά ανιχνευθεί

 

Υπάρχει μια ισχυρή φήμη ότι τα κύματα βαρύτητας – ένα από τα ιερά δισκοπότηρα της αστρονομίας – έχουν ανακαλυφθεί στα πλαίσια του πειράματος LIGO (Laser Interferometer Gravitational-Wave Observatory) στις ΗΠΑ. Οι φήμες που κυκλοφορούν από τον Νοέμβριο ισχυρίζονται  ότι «κάτι» εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2015.

 

Συνέχεια ανάγνωσης Νέες φήμες ότι τα βαρυτικά κύματα έχουν τελικά ανιχνευθεί

Οι Αλβανοί αρπάζουν τη γη των Ελλήνων στη Βόρειο Ήπειρο και δεν το κρύβουν – Η μητέρα Ελλάδα τι κάνει;

ellas

Προς: Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών
Κοιν.: Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας,
Πρωθυπουργό της Ελλάδας…

Κόμματα της Βουλής των Ελλήνων
Ανεξάρτητους Βουλευτές
Ευρωβουλευτές Ελλάδας και Κύπρου

Συνέχεια ανάγνωσης Οι Αλβανοί αρπάζουν τη γη των Ελλήνων στη Βόρειο Ήπειρο και δεν το κρύβουν – Η μητέρα Ελλάδα τι κάνει;

Απόδειξη ότι οι σκέψεις μας επηρεάζουν τη φυσική ύλη (βίντεο)

Του Steven Bancarz

Οι σκέψεις σας είναι ισχυρές. Οι σκέψεις δεν είναι απλά νευροχημικές διαδικασίες που εκτυλίσσονται στο εσωτερικό του κρανίου σας. Έχουν άμεση και μετρήσιμη επιρροή στον έξω κόσμο. Έχουμε δει την συνείδηση να επιδρά στην συμπεριφορά των κβαντικών σωματιδίων, στην συμπεριφορά άλλων ανθρώπων, ακόμα και στη συμπεριφορά των ηλεκτρικών ρευμάτων.

Συνέχεια ανάγνωσης Απόδειξη ότι οι σκέψεις μας επηρεάζουν τη φυσική ύλη (βίντεο)

Ένα βίντεο viral με 6 εκατ. προβολές για το μεταναστευτικό. Αξίζει λέει αλήθειες που η Ε.Ε. δεν θέλει να ακούσει.

μεταναστευτικο

Αξίζει γιατί  λέει αλήθειες που η Ε.Ε. δεν θέλει να ακούσει.

Συνέχεια ανάγνωσης Ένα βίντεο viral με 6 εκατ. προβολές για το μεταναστευτικό. Αξίζει λέει αλήθειες που η Ε.Ε. δεν θέλει να ακούσει.

Ετοιμάζουν το νέο (υβριδικό) είδος ανθρώπου;

robot-hybrid-

Το φαινόμενο της απαγωγής ανθρώπων από οντότητες ξένες προς τη Γη (εξωγήινων; … ενδεχομένως), είναι ένα θέμα που αποκρύβεται επισταμένως και συνήθως στέλνει τα θύματα αυτών των απαγωγών … στο ψυχιατρείο.

Έτσι ο Καθηγητής της Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ John Mack αποφάσισε να ερευνήσει ο ίδιος το θέμα.

Συνέχεια ανάγνωσης Ετοιμάζουν το νέο (υβριδικό) είδος ανθρώπου;

“Σκλαβοι” της Επανα-ληψης

“Until they became conscious they will never rebel, and until after they have rebelled they cannot become conscious.” ― George Orwell, 1984

Viral Propaganda: Οι “Σκλαβοι” της Επανα-ληψης

Το Ψηφιακό ρολόι του Smartphone που βρίσκεται επιμελώς ξαπλωμένο στο κομοδίνο δίπλα μου γράφει 08:30. Ο από μέρες ξεχασμένος σπαστικός ήχος στο ξυπνητήρι μου επαναλαμβάνεται για ακόμη ένα πρωί, και δίνει το σύνθημα για την έναρξη μίας σχεδόν πανομοιότυπης ημέρας. Το μυαλό από την στιγμή που ανοίγουμε τα μάτια μας εισχωρεί σε Safe Mode και με μηχανικές κινήσεις δίνει τις εντολές, επαναλαμβάνοντας σχεδόν αιρετικά τις ίδιες λέξεις – προσταγές: Ντύσου, πλύσου, δούλεψε, φάε, πιές, ξεκουράσου και πάλι απο την αρχή.

Συνέχεια ανάγνωσης “Σκλαβοι” της Επανα-ληψης

Το «μαγικό» τσάι που θεραπεύει όλα τα είδη των πόνων στο σώμα

Εάν συχνά βασανίζεστε από πόνους στο σώμα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτό το θαυματουργό τσάι γιατί περιέχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. Σας συνιστούμε αυτό το αποτελεσματικό μείγμα που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από όλα τα είδη των πόνων.

Συνέχεια ανάγνωσης Το «μαγικό» τσάι που θεραπεύει όλα τα είδη των πόνων στο σώμα

Matrix – Οι γήινοι ηλεκτρομαγνητικοί δίαυλοι των ψυχών

Μια Ινδική παράδοση αναφέρει ότι οι ψυχές που πρόκειται να μετενσαρκωθούν πέφτουν από τον ουρανό με την βροχή και αναγεννιούνται υπό την μορφή σπόρων….

Ο Διογένης ο Λαέρτιος στο ζήτημα αυτό, προσθέτει πως η ατμόσφαιρα είναι όλη πλήρη από ψυχές που πλανώνται δια μέσου του αέρος. ( De musica III).

Συνέχεια ανάγνωσης Matrix – Οι γήινοι ηλεκτρομαγνητικοί δίαυλοι των ψυχών

Το κρανίο της Ροδόπης: Αποδείξεις για την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη;

Alien-Skull-Bulgaria
1
 Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν βρει μυστηριώδης σκελετούς που δεν μοιάζουν με κανένα γνωστό είδος στον πλανήτη Γη, ως εκ τούτου, αυτά τα ευρήματα θεωρούνται από πολλούς ως «εξωγήινα».

Συνέχεια ανάγνωσης Το κρανίο της Ροδόπης: Αποδείξεις για την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη;