Μυστήρια της Ιστορίας: Τα ιαπωνικά αρχαία ειδώλια “ερπετοειδών αστροναυτών»

Η περίοδος Jomon είναι η πρώτη αναγνωρίσιμη περίοδος στην ιαπωνική ιστορία και χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες -την Αρχόμενη, Πρώιμη, Μέση και Ύστερη.
Αποτελείται από έναν ανενεργό πολιτισμό, ο λαός Jomon είναι πιο γνωστός για τα περίτεχνα πρώιμα κεραμικά του και θεωρείται ότι δημιούργησε τις πιο πρώιμες μορφές αγγειοπλαστικής στον κόσμο.

Συνέχεια ανάγνωσης Μυστήρια της Ιστορίας: Τα ιαπωνικά αρχαία ειδώλια “ερπετοειδών αστροναυτών»

Το πλάσμα που εξαφανιζόταν στο σκοτάδι

Μια ιστορία που έρχεται από το παρελθόν. Την Αγγλία του 1837. Γεγονότα τόσο έντονα γι’ αυτούς που τα έζησαν αλλά και αυτούς που τα παρακολούθησαν. Και δύσκολα θα αμφισβητηθούν αφού καταγράφηκαν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της εποχής.

Συνέχεια ανάγνωσης Το πλάσμα που εξαφανιζόταν στο σκοτάδι

Περιμένοντας…

Περιμένουμε. Να φύγουμε από τη δουλειά, να τελειώσει ημέρα, να έρθει το σαββατοκύριακο, η αργία, τα Χριστούγεννα, το καλοκαίρι, η καινούργια χρονιά, να μας πει ο άλλος πρώτος το σ’αγαπώ. Περιμένουμε πάντα το πασπαλισμένο με χρυσόσκονη αύριο. Σε αυτό εναποθέτουμε όλες τις προσδοκίες για την ευτυχία μας. Το αύριο έχει τη μαγεία του άγνωστου και το μέλλον φαντάζει φωτεινό και γεμάτο ελπίδα, άσπιλο. Τα προβλήματα και οι έγνοιες δεν έχουν προλάβει να το φθείρουν.

Συνέχεια ανάγνωσης Περιμένοντας…

Άθικτοι, περήφανοι Άνθρωποι


Γενναιοδωρία είναι να δίνεις περισσότερα απ όσα μπορείς… Περηφάνεια είναι να παίρνεις λιγότερα από αυτά που χρειάζεσαι…
Είναι κάποιοι άνθρωποι που χαράζουν μια πορεία στην ζωή τους, επιμένοντας να ακολουθούν αξίες που μπορεί να μην εκτιμούνται πια .. κάποιοι μπορεί να τους βλέπουν «μικρούς», μα μέσα τους να ζηλεύουν την δύναμή που αυτοί δείχνουν. Σαν έναν Δον Κιχώτη που τολμά να τα βάζει με ανεμόμυλους ενώ αυτοί φοβούνται.

Συνέχεια ανάγνωσης Άθικτοι, περήφανοι Άνθρωποι

10 δυναμικές ερωτήσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας!

Ανεξαρτήτως από το πόσο καταβεβλημένοι, πιεσμένοι, θυμωμένοι ή αγχωμένοι μπορεί να νιώθουμε σε δύσκολες στιγμές, έχουμε μέσα μας μια έμφυτη δύναμη να αλλάζουμε τον τρόπο προσεγγίσης με μια απλή μετατόπιση της αντίληψής μας. Αν θέλετε να έχετε μια δυναμική ζωή, θα πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας δυναμικές ερωτήσεις.

Συνέχεια ανάγνωσης 10 δυναμικές ερωτήσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας!

Εικόνες της NASA αποκαλύπτουν αρχαίους ανθρώπινους οικισμούς στην Ανταρκτική!

Νέες φωτογραφίες της NASA από την αποστολή «IceBridge» στην Ανταρκτική αποκαλύπτουν αυτό που ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι είναι η ύπαρξη ενός αρχαίου οικισμού, ο οποίος βρίσκεται κάτω από 2,3 χιλιόμετρα πάγου, αναφέρει σχετικό αμερικανικό δημοσίευμα.Η πρωτοποριακή ανακάλυψη έγινε κατά την διάρκεια των δοκιμών του τοπογραφικού συστήματος Laser (ATLAS) με τεχνολογία LIDAR από αεροσκάφος της NASA.

Συνέχεια ανάγνωσης Εικόνες της NASA αποκαλύπτουν αρχαίους ανθρώπινους οικισμούς στην Ανταρκτική!

Πώς δημιουργούμε Ενεργειακή Ασπίδα δύναμης εύκολα

Η ενεργειακή ασπίδα είναι ένα «κουκούλι» δύναμης που σε περιβάλλει και σε προστατεύει, και ταυτόχρονα σε προειδοποιεί για τυχόν ψυχικές επιθέσεις, όπως και για γητείες (αρνητικές και μη) που γίνονται από άλλους επάνω σου.

Πως μπορεί να εξοντωθεί ένας λαός. Τι μας είπε ο Αριστοτέλης και ο Πλάτωνας 2.500 χρόνια πριν.. και πως το εφαρμόζουν ΣΗΜΕΡΑ

platonas

Δυόμιση χιλιάδες χρόνια μετά που ο Αριστοτέλης έγραψε τα «Πολιτικά» αποδείχθηκε όχι μόνο επίκαιρος και σοφός αλλά φάνηκε να ήξερε τον σχεδιασμό όσων ήθελαν να εξοντώσουν το λαό ο οποίος είναι ο ίδιος από τότε μέχρι σήμερα.

Συνέχεια ανάγνωσης Πως μπορεί να εξοντωθεί ένας λαός. Τι μας είπε ο Αριστοτέλης και ο Πλάτωνας 2.500 χρόνια πριν.. και πως το εφαρμόζουν ΣΗΜΕΡΑ