ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… Οι Θιασώτες της Παγκοσμιοποίησης ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ τη Βιοτεχνολογία, την Κλωνοποίηση και τον Μετανθρωπισμό

Παγκόσμιος έλεγχος ΝΠΤ, Μεγάλος Αδελφός, Τεχνητή ευφυΐα, ρομπότ
Βρισκόμαστε στην πιο δύσκολη εποχή αυτού του πολιτισμού ο οποίος είναι γεμάτος από παρακμή-φτώχεια όπου βασιλεύει μόνο ο πόνος και η δυστυχία..
Αυτό οφείλεται στο ότι επιτρέπουμε στους σημερινούς δυνάστες της ζωής και της μοίρας μας να χειραγωγούν το μέλλον μας αλλά δεν τους φτάνει αυτό, έχουν πεισμώσει να μας επιβάλουν μία βιοτεχνολογία με στόχο τον έλεγχο του πλανήτη ώστε να επιβληθεί η τόσο ποθητή γι’ αυτούς Οργουελιανή Νέα Παγκόσμια Τάξη…

Συνέχεια ανάγνωσης ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… Οι Θιασώτες της Παγκοσμιοποίησης ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ τη Βιοτεχνολογία, την Κλωνοποίηση και τον Μετανθρωπισμό

40 μαθήματα ζωής του Κινέζου φιλόσοφου Λάο Τσε, ιδρυτή του Ταοϊσμού.

Ο Λάο Τσε είναι ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της κινέζικης φιλοσοφίας. Σύμφωνα με την κινέζικη παράδοση, έζησε κατά τον 6ο αιώνα π.Χ.
Πολλοί ιστορικοί τοποθετούν τη ζωή του στον 4ο αιώνα π.Χ. την περίοδο δηλαδή των “εκατό σχολών σκέψης” ενώ άλλοι αμφισβητούν την ιστορική του ύπαρξη. Στον Λάο Τσε αποδίδεται η συγγραφή του Ταοϊστικού έργου Τάο Τε Τσινγκ, κάτι που τον καθιέρωσε ως τον ιδρυτή του Ταοϊσμού.

Συνέχεια ανάγνωσης 40 μαθήματα ζωής του Κινέζου φιλόσοφου Λάο Τσε, ιδρυτή του Ταοϊσμού.

Η ζωή που ζεις, είναι όντως η δική σου;

Ό,τι γράφω είναι μέσα από τη δική μου ζωή μαθήματα, διδαχές μα όχι παθήματα. Δεν παθαίνεις όταν σου συμβεί κάτι με την έννοια την πεπατημένη. Χαλάνε οι ισορροπίες, ναι, όμως συνήθως αυτό που εμείς αποκαλούμε «πάθημα» είναι ένας επαναπροσδιορισμός, μια διόρθωση που δεν αποφασίσαμε να κάνουμε από μόνοι και επειδή τη χρειαζόμαστε για να εξελιχθούμε, μας την προσφέρει απλόχερα η ζωή. Είναι το δώρο της ζωής. Η παρέμβαση του Σύμπαντος.

Συνέχεια ανάγνωσης Η ζωή που ζεις, είναι όντως η δική σου;

Ψυχή μου σ’ αγαπώ ! Ξέρεις την ιστορία πίσω από την έκφραση;

Ποιο είναι το πιο σπουδαίο γλυκόλογο ενός ερωτευμένου; Να λέει τον άνθρωπο που λατρεύει ψυχή μου. Με όλη την γκάμα των ερωτικών εκφράσεων : ψυχή μου σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα, – ή απλά : Ψυχή μου…

Προσέξτε τι γράφετε στο facebook γιατί θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας! Δείτε πως …

Προσέξτε τι γράφετε στο facebook γιατί θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας! Δείτε πως …
Προσέξτε τις δημοσιεύσεις σας στο Facebook, διότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας στο δικαστήριο. Μην νομίζετε ότι αυτές επίκεινται στον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων,διότι αντιθέτως, υπάρχει η πιθανότητα γίνουν ο χειρότερος εχθρός σας.

Συνέχεια ανάγνωσης Προσέξτε τι γράφετε στο facebook γιατί θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας! Δείτε πως …

Σπιτικά ιατρικά από βότανα για νήπια και παιδιά

Τα ακόλουθα βότανα θεωρούνται ιδιαίτερα κατάλληλα για τα παιδιά, καταπραΰνοντας τα συμπτώματα και επιταχύνοντας την ανάρρωση. Τα περισσότερα από τα γιατρικά είναι καλύτερα να χορηγούνται υπό μορφή εγχύματος και μπορούν να δοθούν στα νήπια με το μπιμπερό. Μπορείτε να κάνετε πιο εύγευστα τα εγχύματα προσθέτοντας μέλι (βλέπε προφυλάξεις στο τέλος) ή σιρόπι από σφενδάμι αν είναι απαραίτητο, αλλά το καλύτερο είναι να χορηγούνται άγλυκα.
Οι δοσολογίες που αναγράφονται είναι για παιδιά ηλικίας 1-6 ετών, αλλά μπορούν να προσαρμοσθούν ώστε να είναι κατάλληλες και για άλλες ηλικιακές ομάδες.

Συνέχεια ανάγνωσης Σπιτικά ιατρικά από βότανα για νήπια και παιδιά

12 συμβουλές του Φενγκ Σούι για να προσελκύσετε τύχη

https://i0.wp.com/www.e-zwdia.gr/images/content_thumb/proselkuste-xrhma-kai-euhmeria-me-th-vohtheia-tou-fengk-soui.jpg
Δείτε τους βασικούς τρόπους για να προσκαλέσετε την καλή τύχη και το χρήμα στο σπίτι σας σύμφωνα με το Feng Shui. Τι έχετε να χάσετε;

Μπορεί το νέο σωματίδιο του CERN να σημαίνει… restart στην φυσική;

cern

Στα εργαστήρια του CERN επικράτησε ο απόλυτος ενθουσιασμός. Αν τα αποτελέσματα που βρήκαν οι επιστήμονες των πειραμάτων Atlas και CMS είναι αληθή, τότε μπορούμε να μιλάμε για μια γιγαντιαία επιστημονική ανακάλυψη.

Συνέχεια ανάγνωσης Μπορεί το νέο σωματίδιο του CERN να σημαίνει… restart στην φυσική;

Πρέπει να είστε πολλοί μαλάκες μαζεμένοι στα συμβούλια για τους νόμους !

sisitio

Θα σας δώσω αυτό που διάβασα και θα συνεχίσω παρακάτω να σέρνω την κατάρα μου…

5 χρόνια φυλακή και πρόστιμο αν ταΐζεις μόνο Έλληνες…
Περάστηκε στα μουλωχτά μαζί με το σύμφωνο συμβίωσης η εν λόγω τροπολογία που θέλει η προσφορά αγαθών και υπηρεσιών σε Έλληνες να τιμωρείται με φυλάκιση έως πέντε χρόνια και πρόστιμο 1.500 ευρώ λόγω της απόκλισης ατόμων διαφορετικής φυλής , χρώματος καταγωγής ή σεξουαλικού προσανατολισμού.

Συνέχεια ανάγνωσης Πρέπει να είστε πολλοί μαλάκες μαζεμένοι στα συμβούλια για τους νόμους !

Η πραγματική επανάσταση της εποχής μας είναι η επανάσταση της συνείδησης

Αν ρίξουμε μια ματιά στα γεγονότα που διαδραματίζονται στον κόσμο μας σήμερα, θα συνειδητοποιήσουμε εύκολα ότι ζούμε σε επαναστατικούς καιρούς. Η επανάσταση των ημερών μας όμως, είναι εντελώς διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη επανάσταση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Η επανάσταση αυτή, δεν ξεκίνησε για να αναδιατάξει τις μορφές και τα σχήματα, ώστε να αντικατασταθούν τα παλιά και ξεπερασμένα με νέα, δυναμικά και πιο ζωηρά. Η επανάσταση αυτή, είναι σε θέση να οδηγήσει την ανθρωπότητα πέρα από τις μορφές και τα σχήματα. Η επανάσταση της εποχής μας είναι η επανάσταση της Συνείδησης.