Η Αυτοκρατορία Κάτω από τον Πάγο – Η Κρυμμένη Ιστορία του Χίτλερ [Βίντεο]

i aftokratoria kato apo ton pago i krymmeni istoria tou xitler video pyli apokalypseis

ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ: Τα Κρυφά Υπόγεια Αποτελούν Μέρος της Ναζιστικής Αυτοκρατορίας του Χίτλερ.

Η Κρυφή Ιστορία, που δεν διαψεύδεται, στο Φως… Η Αλήθεια γι’ αυτό που κρύβεται κάτω από τον Πάγο…

Ο συγγραφέας Stephen Quayle αποκαλύπτει γιατί τα περισσότερα που γνωρίζουμε για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την ήττα της ναζιστικής Γερμανίας είναι λάθος. Η αλήθεια για την ιστορία βρίσκεται στα κρυμμένα υπόγεια…

 

Συνέχεια ανάγνωσης Η Αυτοκρατορία Κάτω από τον Πάγο – Η Κρυμμένη Ιστορία του Χίτλερ [Βίντεο]

Στα Βήματα του Σαμάνου

Ο ψυχολόγος Alberto Villoldo, ταξίδεψε προ τινός στο Περού για να κάνει έρευνες σχετικά με το τροπικό φυτό Ayahuasca που οι Ινδιάνοι αποκαλούν “Κλήμα του Θανάτου”. Το συγκεκριμένο αναρριχητικό φυτό χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια από τους εκεί Σαμάνους για να τους οδηγήσει “σε μέρη δύναμης και αρχέγονης γνώσης”.

Συνέχεια ανάγνωσης Στα Βήματα του Σαμάνου

Αν …ξυπνήσεις μονομιάς;

Σκέψου.. Τα μυρμήγκια…Μόνο του κανένα δεν έχει δύναμη, μπορεί να χαθεί, να ποδοπατηθεί, να σκοτωθεί.Όλα μαζί όμως..; Σκέψου…τους από πάνω..Αυτούς τους λίγους, ποσοστικά μιλώντας, που «πατάνε» πάνω στα μυρμήγκια…

 

Συνέχεια ανάγνωσης Αν …ξυπνήσεις μονομιάς;

Βίντεο μαγειρικής παιδιών και Βρεφών,χρηματοδοτούμενο από τους Ευρωπαίους Οικολόγους Πράσινους!

vlcsnap

Η Αλήθεια ότι Σατανιστές Αντίχριστοι διοικούν την Ευρώπη! Δείτε και Διαδώστε να ξυπνήσουν όλοι!

Συνέχεια ανάγνωσης Βίντεο μαγειρικής παιδιών και Βρεφών,χρηματοδοτούμενο από τους Ευρωπαίους Οικολόγους Πράσινους!

Η Απόλυτη Φύση της Συνείδησης

Το μεγαλύτερο ανθρώπινο πρόβλημα (πρόβλημα θρησκευτικό, φιλοσοφικό, ψυχολογικό, ανθρωπολογικό) είναι η σχέση της παρούσας καθημερινής συνείδησης του ανθρώπου με την Συνείδηση (το Φαινόμενο της Συνείδησης)… Το να διερευνήσουμε αυτό το πρόβλημα θεωρητικά (διανοητικά) διατυπώνοντας διάφορες θεωρίες είναι ελάχιστα χρήσιμο.

Συνέχεια ανάγνωσης Η Απόλυτη Φύση της Συνείδησης

Ποια είναι η αιτία που προσκυνάς τους ανθρώπους που σε καταδικάζουν;

Οι άνθρωποι έρχονται σ’ εμένα και πρέπει να τους πω να κάνουν το ένα και το άλλο, επειδή δεν καταλαβαίνουν ότι είναι ήδη απελευθερωμένοι. Πρέπει να τους πω να κάνουν διάφορα πράγματα, για να τους κουράσω εξαντλητικά, μόνο και μόνο για να εξαντληθούν από την πολύ προσπάθεια, τόσο ώστε να έρθουν και να μου πουν: “Δεν θέλω να κάνω τίποτα.”

Συνέχεια ανάγνωσης Ποια είναι η αιτία που προσκυνάς τους ανθρώπους που σε καταδικάζουν;

Οι Κυκλικές Μετενσαρκώσεις και οι Ρυθμοί της φύσης

Από τότε που ο άνθρωπος παρατήρησε για πρώτη φορά με έκπληξη τη φύση και είδε τη ρυθμική λειτουργία της έχουν περάσει εκατομμύρια χρόνια. Έχει ειπωθεί ότι η έκπληξη είναι η πρώτη πόρτα που ανοίγει στην ικανότητα του Φιλοσοφείν. Και όντως, με την παρατήρηση της φύσης και των ζωτικών ρυθμών της άρχισε ο Άνθρωπος να φιλοσοφεί και να αναρωτιέται για την προέλευσή του και το πεπρωμένο του, για τη ζωή και το θάνατο, για την ίδια του τη φύση και το νόημα της ύπαρξης και του σύμπαντος και άρχισε να αντιλαμβάνεται το θείο, το Αιώνιο.

Συνέχεια ανάγνωσης Οι Κυκλικές Μετενσαρκώσεις και οι Ρυθμοί της φύσης

Τα 7 πράγματα που δεν κάνουν ποτέ τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Ίσως η συνταγή της ευτυχίας για μια υγιή σχέση δεν αποτελείται από πράγματα που πρέπει να κάνετε με τον έτερον σας ήμισυ αλλά από εκείνα που δεν πρέπει να κάνετε. Μην ξεχνάτε επίσης ότι μια ευτυχισμένη σχέση είναι περισσότερο αποτέλεσμα προσπάθειας παρά τύχης!

Συνέχεια ανάγνωσης Τα 7 πράγματα που δεν κάνουν ποτέ τα ευτυχισμένα ζευγάρια

ΔΙΑΤΡΟΦΗ & “ΜΑΥΡΕΣ” ΡΟΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

Διατροφη

Διατροφη & “Μαυρες” Ροες Πληροφοριας: Καλοκαίρι του 1959, βρισκόμαστε στον κινηματογράφο του Fort.Lee στο New Jersey παρακολουθώντας την ταινία Picnic του Daniel Taradash. 

Συνέχεια ανάγνωσης ΔΙΑΤΡΟΦΗ & “ΜΑΥΡΕΣ” ΡΟΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

Θαυματουργό Φασκόμηλο – Ανακαλύψτε 6 + 1 οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό!

Το φασκόμηλο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά προσφέρει «απλόχερα» στον ανθρωπινό οργανισμό σημαντικά οφέλη. Ήδη από την αρχαιότητα, αρκετοί λαοί αναγνώρισαν τη θρεπτική του δράση, με τις Ελληνίδες να υποδέχονται τους άνδρες τους από τον πόλεμο με ένα ρόφημα από φασκόμηλο για να «διεγείρουν» τη γονιμότητά τους και το Διοσκουρίδη, γνωστό φαρμακολόγο, να το συνιστά για τις αιμορραγίες ή την άτακτη περίοδο. Ανακαλύψτε τα οφέλη του φασκόμηλου πιο κάτω.