Αριστοτέλης: «Το αγαθό αποτελεί το «τέλος» όλων των πραγμάτων»

«Κάθε τεχνική δεξιότητα [τέχνη] και κάθε γνωστική δραστηριότητα [έρευνα], παρόμοια και κάθε πράξη και κάθε διαδικασία επιλογής και προτίμησης έχει για στόχο της –κατά την παραδοχή όλων– κάποιο αγαθό. Σωστά, επομένως, είπαν για το αγαθό πως είναι αυτό που αποτελεί τον στόχο όλων των πραγμάτων[…]

Συνέχεια ανάγνωσης Αριστοτέλης: «Το αγαθό αποτελεί το «τέλος» όλων των πραγμάτων»

Παγκόσμιο ΣΟΚ ανατρέπει την Ιστορία! Βρέθηκε αρχαιοελληνικό γεωτρύπανο…

geotrypano

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σύμφωνα με έκθεση του αμερικανικού επιστημονικού Ινστιτούτου «Clearwater Revival Science Digest» , τα γεωτρύπανα χρησιμοποιούνταν ήδη από τα αρχαία χρόνια, στην Ελλάδα.

 

Συνέχεια ανάγνωσης Παγκόσμιο ΣΟΚ ανατρέπει την Ιστορία! Βρέθηκε αρχαιοελληνικό γεωτρύπανο…

Ong’s Hat: η πύλη για τις διαστάσεις

Δεν θα το διαβάζατε αυτό αν δεν είχατε ήδη ασχοληθεί αρκετά με το «Ινστιτούτο Σπουδών του Χάους» [Institute of chaos studies (ICS)]. Ψάχνετε για εμάς χωρίς να το γνωρίζετε, ακολουθώντας μπερδεμένες αναφορές σε κακές φωτοτυπημένες και εξεζητημένες απαγορευμένες εκδόσεις, σε περίεργα μυστικιστικά φυλλάδια, στα μαθήματα δι’ αλληλογραφίας του «Kaos Magick»–ένα μονοπάτι χαρτιών και μία σειρά από κωδικοποιημένες φήμες, οι οποίες είναι διασκορπισμένες στους δρόμους μέσα σε κύκλους που εμπλέκονται στην παράνομη διακίνηση συγκεκριμένων ελεγχόμενων ουσιών και στη διάδοση ορισμένων επαναστατικών ενεργειών εναντίον του Planetary Work Machine και του Consensus Reality· ή ίσως μέσα σε διάφορες περίεργες επανεκτυπωμένες τεχνικές σελίδες σχετικά με την «επιστήμη του χάους — μέσα σε πειρατικά διαδίκτυα — ή ακόμα και μέσα στην συγχρονικότητα και στην αναζήτηση των ονείρων. Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζουμε κάτι για εσένα, για τα ενδιαφέροντά σου, τις πράξεις σου και τις επιθυμίες σου, τα έργα και τις μέρες σου — και γνωρίζουμε και την διεύθυνσή σου. Διαφορετικά… δεν θα διάβαζες αυτό.

Συνέχεια ανάγνωσης Ong’s Hat: η πύλη για τις διαστάσεις

facebook = DARPA = BIG BRATHAR του κόσμου !

1960
Το τότε Υπουργείο Αμύνης των ΗΠΑ προσπαθούσε να δώσει μια λύση στο
πρόβλημα της κατασκευής ενός συστήματος τηλεπικοινωνιών, που θα ήταν
ανθεκτικό στις ενδεχόμενες πολεμικές καταστροφές. Δηλαδή,
ήθελε να κατασκευάσειένα τηλεπικοινωνιακό σύστημα, που θα συνέχιζε να λειτουργεί και κάτω από συνθήκες πολέμου. Ουσιαστικά, τη λύση στο πρόβλημα αυτό την είχε δώσει στο
μέσο της δεκαετίας του 1960 ο Paul Baran.

Τριχόπτωση: καταπολέμηση με διατροφή και βότανα

Τριχόπτωση… πόσες φορές δεν έχει τρομοκρατήσει άνδρες και γυναίκες. Και όμως, η τριχόπτωση τις περισσότερες φορές είναι παροδική. Μπορούν τα βότανα να βοηθήσουν τα μαλλιά μας να μην γίνει μόνιμη; Νομίζω πως ναι, αρκεί να έχουμε υπομονή.

Συνέχεια ανάγνωσης Τριχόπτωση: καταπολέμηση με διατροφή και βότανα

Τρεις μεγάλες προσωπικότητες της αρχαιότητας που είχαν στενές επαφές τρίτου τύπου…

3 ufo

Τρεις μεγάλες προσωπικότητες της αρχαιότητας που είχαν στενές επαφές τρίτου τύπου…

Συνέχεια ανάγνωσης Τρεις μεγάλες προσωπικότητες της αρχαιότητας που είχαν στενές επαφές τρίτου τύπου…

Αν ένας άντρας έχει ΑΥΤΑ τα γνωρίσματα ΜΗΝ τον αφήσεις πότε να σου φύγει!

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που κάνουν ένα σπουδαίο άντρα να είναι κατάλληλος σύντροφος για μια γυναίκα. Διαβάστε τα 12 χαρακτηριστικά που αν τα βρείτε σε κάποιον άντρα αποδεικνύουν ότι πρέπει να τον κρατήσετε κοντά σας:

Συνέχεια ανάγνωσης Αν ένας άντρας έχει ΑΥΤΑ τα γνωρίσματα ΜΗΝ τον αφήσεις πότε να σου φύγει!

Ακτιβίστρια παρουσιάζει τη φρικτή αλήθεια για τη βιομηχανία γάλακτος μέσα σε 5 λεπτά (βίντεο)

Η ακτιβίστρια Erin Janus παρουσιάζει σε αυτό το πεντάλεπτο βίντεο την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την βιομηχανία γάλακτος.

Συνέχεια ανάγνωσης Ακτιβίστρια παρουσιάζει τη φρικτή αλήθεια για τη βιομηχανία γάλακτος μέσα σε 5 λεπτά (βίντεο)

Απίστευτη αποκάλυψη: Πόσο κοστίζουν τα ιερατικά άμφια;

αμφια

Σχόλιο: Αυτή είναι η μία άποψη, γιατί υπάρχει και η άλλη που θέλει ρακένδυτους ιερείς να δίνουν τα πάντα για τον συνάνθρωπο… Όπως πάντα το νόμισμα έχει δύο όψεις… Το ότι μερικοί ξεχνούν την αποστολή και τον όρκο του κάνει εν τέλει κακό σε αυτούς. Όσοι “σκανδαλίζονται» πρέπει να ψάξουν τον εαυτό τους και τις δικές τους αδυναμίες, γιατί τους παπάδες με τα ακριβά ράσα τους δημιουργούμε εμείς με την στάση μας (ακριβοί γάμοι σε “δημοφιλής» εκκλησίες πρώτη μούρη στο κέντρο της πόλης κ.ο.κ.). Το θέμα αξίζει ένα ξεχωριστό άρθρο, αλλά σας το δίνω για τροφή σκέψης… και σχολιασμού.

Συνέχεια ανάγνωσης Απίστευτη αποκάλυψη: Πόσο κοστίζουν τα ιερατικά άμφια;

Διόραση: Προσιτή και εφικτή από όλους μας;

Αποτέλεσμα εικόνας για Διόραση: Προσιτή και εφικτή από όλους μας;

Πολλοί ερευνητές που αποδέχονται την ύπαρξη της διόρασης δεν κάνουν λόγο για χάρισμα αλλά για…ικανότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει, κατά τη γνώμη τους, μια επίλεκτη ομάδα ανθρώπων προικισμένων, αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να γίνουν διορατικοί.

Συνέχεια ανάγνωσης Διόραση: Προσιτή και εφικτή από όλους μας;