ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ video: UFO που ΑΝΥΨΩΝΕΙ ΚΑΤΙ και το ΑΠΑΓΑΓΕΙ ! ! !

 

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει για UFO και εξωγήινους. Ότι ερχόντουσαν στα αρχαία χρόνια και ότι μας επισκέπτονται ακόμα και σήμερα. Ζουν ανάμεσά μας ή από πάνω μας… Οι πιο πολλοί έχουμε διαβάσει για περιπτώσεις που άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα έχουν απαγάγει ανθρώπους ή ακόμα και ζώα. Πόσοι, όμως, από εμάς έχουμε δει μία τέτοια απαγωγή;…

Συνέχεια ανάγνωσης ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ video: UFO που ΑΝΥΨΩΝΕΙ ΚΑΤΙ και το ΑΠΑΓΑΓΕΙ ! ! !

Amber Alert για τον Φοίβο που απήγαγε ο πιστολέρο πατέρας του

Amber Alert για τον Φοίβο που απήγαγε ο πιστολέρο πατέρας του

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Amber Alert για τον μικρό Φοίβο Λέσι, τον οποίο ανήμερα των Φώτων απήγαγε ο πατέρας του, αφού πρώτα είχε σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του, δημοσιεύοντας, μάλιστα, φωτογραφίες τόσο του ανήλικου αγοριού όσο και του πατέρα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, «στις 06/01/2016 στις 19:00 το απόγευμα, απήχθη ο ανήλικος Φοίβος (ον.) Λέσι (επ.) ετών 4,5 από τον πατέρα του κύριο Λέσι (επ.) Τζέημς (ον.) Κλωντ (ψευδώνυμο) αλβανικής καταγωγής, από την οικία του στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Ο ανήλικος Φοίβος έχει ύψος 1 μέτρο, ζυγίζει 15 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά σκούρα μάτια και μαύρα μαλλιά. Ο πατέρας κύριος Τζέημς Λέσι είναι 34 ετών, έχει ύψος 1,73 μέτρα, ζυγίζει 85 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά μάτια και καστανά σγουρά μαλλιά. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αρπαγής καθώς και της δολοφονίας της μητέρας του ανήλικου από τον πατέρα, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο και είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης εύρεσής του. Οι συγγενείς του ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους».

Όσοι γνωρίζουν κάτι ή δουν τα δύο αυτά πρόσωπα, μπορούν να καλέσουν σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα παιδιά 116000.

Συναγερμός στη Ρώμη από εκατομμύρια αποδημητικά πουλιά – Kίνδυνος από τα περιττώματα

Σημ. του Β: Μήπως γιατί κάποιοι έχουν γ@μήσει το κλίμα με τους ψεκασμούς τους; 

Εκατομμύρια αποδημητικά πουλιά που πέταξαν πάνω από τη Ρώμη στο ταξίδι τους προς το νότο «έθαψαν» την ιταλική πρωτεύουσα με τα δύσοσμα περιττώματά τους.
Οι αρχές της Ρώμης έκλεισαν αρκετούς δρόμους της πόλης για καθαρισμό, καθώς το νερό από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, τα φύλλα των δέντρων και οι κουτσουλιές των πουλιών συνδυάστηκαν σε ένα εξαιρετικά ολισθηρό μείγμα, με συνέπεια να καταγραφούν δεκάδες ατυχήματα, πτώσεις μοτοσικλετιστών και πεζών μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Συνέχεια ανάγνωσης Συναγερμός στη Ρώμη από εκατομμύρια αποδημητικά πουλιά – Kίνδυνος από τα περιττώματα

Διάσημη FEMEN αποκαλύπτει : Ακτιβισμός και πράσινα άλογα. ομοφυλοφιλία, παιδεραστία και εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Picture-14

 

Σημ. του Β: Κάποιος σας τα είχε πει με άρθρα του… ένα παράδειγμα αυτό το άρθρο μου. Ξυπνάτε οι κοιμισμένοι και δείτε τις πλάνες σε αυτούς σας ελέγχουν.. μας ελέγχουν… κι άμα δεν ξυπνήσετε θα μας ελέγχουν για πάντα!
Το όνομα της ίσως δεν μας είναι καθόλου γνωστό, αλλά η  Sara Fernanda Giromin είναι μια από τις διασημότερες FEMEN… Ή καλύτερα ΗΤΑΝ…

Συνέχεια ανάγνωσης Διάσημη FEMEN αποκαλύπτει : Ακτιβισμός και πράσινα άλογα. ομοφυλοφιλία, παιδεραστία και εξυπηρέτηση συμφερόντων.

15 μεγάλες αλήθειες για τον έρωτα και τις σχέσεις!

15 μεγάλες αλήθειες για τον έρωτα και τις σχέσεις!

Σύμφωνα με έρευνες και δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί παγκοσμίως, έχουν αποδειχθεί 15 μεγάλες αλήθειες για τον έρωτα και τις σχέσεις! Διαβάζοντας το άρθρο του Parea που ακολουθεί θα πάρεις τις απαντήσεις για πολλές απορίες και ερωτήματα που μπορεί να είχες μέχρι τώρα.

Συνέχεια ανάγνωσης 15 μεγάλες αλήθειες για τον έρωτα και τις σχέσεις!

Πώς η τέχνη αλλάζει τη συνείδηση



Η τέχνη μπορεί να μας θεραπεύσει, να μας εμπνεύσει και να μεταβάλλει την χημεία του εγκεφάλου μας.

Συνέχεια ανάγνωσης Πώς η τέχνη αλλάζει τη συνείδηση

Παρθενώνας και Μέγας Αλέξανδρος από πάγο!!!

Διεθνές φεστιβάλ χιονιού και πάγου στην Χαρμπίν της Κίνας

Συνέχεια ανάγνωσης Παρθενώνας και Μέγας Αλέξανδρος από πάγο!!!

Στο φως αρχεία της πρώην KGB με αποκαλύψεις για επισκέψεις ΑΤΙΑ στη Γη (video)

Τα ντοκουμέντα στη δημοσιότητα
Η Επιτροπή για την Κρατική Ασφάλεια KGB που ήταν και το επίσημο όνομα ενός οργανισμού ομπρέλα στην υπηρεσία της Σοβιετικής Ένωσης ως κατεξοχήν υπηρεσία ασφαλείας, μυστική αστυνομία, και οργανισμός πληροφοριών, από το 1954 έως το 1991.Το όνομα της μεγαλύτερης οργάνωσης της Ρωσίας που διαδέχτηκε την KGB είναι η FSB.

Συνέχεια ανάγνωσης Στο φως αρχεία της πρώην KGB με αποκαλύψεις για επισκέψεις ΑΤΙΑ στη Γη (video)

Ο Μαγικός Κόσμος των Συμβόλων και των Αρχετύπων

 

Ένα ταξίδι αυτογνωσίας μέσα στον μαγικό κόσμο των συμβόλων που στέκει δίπλα μας έτοιμος να μας αποκαλύψει αλήθειες πέρα από κάθε προσδοκία. Ανακαλύπτοντας τον θεμελιώδη ρόλο των συμβόλων στην εσωτερική εξέλιξη του ανθρώπου και τους τρόπους με τους οποίους αυτά αφυπνίζουν τη συνείδηση.

Ο Χρυσός Αριθμός Φ, ο Αριθμός της Δημιουργίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ακολουθία Fibonacci

Η ακολουθία Fibonacci είναι ίσως η πιο απλή αναδρομική σχέση που συμβαίνει στη φύση. Είναι η ακολουθία 0,1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89, 144 …κάθε αριθμός ισούται με το άθροισμα των δύο αριθμών πριν από αυτό και η διαφορά των δύο αριθμών ισούται με τον 2 αριθμούς πριν. Είναι μια άπειρη ακολουθία που συνεχίζεται για πάντα, καθώς αναπτύσσεται.

Συνέχεια ανάγνωσης Ο Χρυσός Αριθμός Φ, ο Αριθμός της Δημιουργίας (ΒΙΝΤΕΟ)