Μετά το μούδιασμα..

Το μούδιασμα των ημερών….έστω κι αν δεν το αντιλαμβάνεσαι…
Μέχρι να καταλάβεις πως τίποτα δεν άλλαξε, πως η ζωή σου επιστρέφει ακριβώς όπως την ήξερες. Πως η ποιότητα των σκέψεών σου παραμένει η ίδια, αν δεν έχει μεταμορφωθεί. Και αυτό δεν έχει να κάνει με κανένα εορτασμό, ειδική τελετή, αλλά μόνο με συνειδητή παρουσία στη ζωή. Αλλά τι σημαίνει αυτό άραγε;

Συνέχεια ανάγνωσης Μετά το μούδιασμα..

Η συγκινητική αφοσίωση ενός 84χρονου από την Κίνα στην παράλυτη γυναίκα του

Ωδή στην πραγματική αγάπη. Ένας αφοσιωμένος σύζυγος πέρασε τα 56 τελευταία χρόνια, στο να φροντίζει αδιαμαρτύρητα την κατάκοιτη σύζυγό του. Ο 84χρονος Du Yuanfa, από την Sunjiayu, στην ανατολική Κίνα, στην επαρχία Shandong, εγκατέλειψε την εργασία του ως ανθρακωρύχος το 1959, λίγο μετά την αρρώστια της λατρεμένης τους συζύγου Zhou Yu’ai, η οποία σταδιακά παρέλυσε.

Συνέχεια ανάγνωσης Η συγκινητική αφοσίωση ενός 84χρονου από την Κίνα στην παράλυτη γυναίκα του

Αντιμετώπιση του ενεργειακού βαμπιρισμού

Γειά σας, σήμερα θα μιλήσουμε για τα ενεργειακά βαμπίρ και το κλέψιμμο ενέργειας.Πολλές φορές , όταν αισθάνεσθε κουρασμένοι, στραγγισμένοι, μπερδεμένοι ή αποπροσανατολισμένοι, πιθανόν να έχετε πέσει θύμα βαμπιρισμού. Θρέφονται από εσάς κυριολεκτικά και σας κλέβουν ενέργεια. Αυτό γίνεται συνέχεια στο περιβάλλον σας και πρέπει να μπεί ένα τέλος . Αυτό θα οδηγήσει σε πιο υγιείς και αυθεντικές σχέσεις και πάνω απ’ όλα στη επιστροφή της χαράς στη ζωή σας.

Συνέχεια ανάγνωσης Αντιμετώπιση του ενεργειακού βαμπιρισμού

Δεν έχετε λεφτά για κλειδαριά ασφαλείας; Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πιρούνι (βίντεο)

Στις εποχές που ζούμε, όλοι μας φοβόμαστε μήπως κάποιος μπει στο σπίτι μας όταν λείπουμε για μερικές μέρες. Δυστυχώς, δεν έχουμε όλοι το διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό που απαιτείται για να βάλουμε μία καλή κλειδαριά ασφαλείας που θα μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς και ήσυχοι.

Συνέχεια ανάγνωσης Δεν έχετε λεφτά για κλειδαριά ασφαλείας; Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πιρούνι (βίντεο)

Δύo πράγματα δεν έχoυν oρια: Τo σύμπαν και…η ανθρώπινη βλακεiα!!

vlakeia
“Δύο πράγματα είναι ατελείωτα: το σύμπαν και η βλακεία του ανθρώπου, όμως για το σύμπαν δεν είμαι ακόμα σίγουρος”. (Σ. Είπε ο Αϊνστάιν περιγράφοντας θαυμάσια τον εαυτό του.)

 

Συνέχεια ανάγνωσης Δύo πράγματα δεν έχoυν oρια: Τo σύμπαν και…η ανθρώπινη βλακεiα!!

Το πέπλο φεύγει. Αρχίζουμε να βλέπουμε.Τι σχέση έχει η αντήχηση Schumann της Γης και γιατί αυξάνεται αναπάντεχα;

gh

Στα αρχαία Ινδικά κείμενα βρίσκουμε την συχνότητα του ΟΜ να είναι 7,83 Hz.
7.83 Hz τυχαίνει επίσης να είναι το ‘καρδιοχτύπι’ της Γης, ή αλλιώς αντήχηση Schumann.
7,83 Hz είναι και η συχνότητα που πάλλεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος στην καλύτερη του κατάσταση (τα λεγόμενα κύματα Alpha).

Συνέχεια ανάγνωσης Το πέπλο φεύγει. Αρχίζουμε να βλέπουμε.Τι σχέση έχει η αντήχηση Schumann της Γης και γιατί αυξάνεται αναπάντεχα;

Η δομή των νόμων στην αρχαία Αθήνα

arxaia-police

Οι νόμοι στις σύγχρονες κοινωνίες διαμορφώνονται κυρίως από το νομοθετικό σώμα με μια τεράστια παραγωγή νόμων, κανονισμών, διατάξεων, εγκυκλίων κλπ. Η μορφή των νόμων στην αρχαία Αθήνα οριοθετούνταν κυρίως στα δικαστήρια μέσω των αποφάσεων των ενόρκων και σε μικρότερο βαθμό από τα νομοθετικά όργανα της πόλεως. Εκτός από τα δικαστήρια υπήρχαν και άλλοι παράμετροι που συντελούσαν στην διαμόρφωση των νόμων και οι οποίοι συνοψίζονται ως εξής:

Συνέχεια ανάγνωσης Η δομή των νόμων στην αρχαία Αθήνα

Η ζάχαρη που βρίσκεται στο κέτσαπ και την κοκα κολα συνδέεται με τον καρκίνο μαστού

Οι ερευνητές διαπιστώνουν ότι η υψηλή σε περιεκτικότητα ζάχαρη Δυτική διατροφή αυξάνει τον κίνδυνο του καρκίνου του μαστού

Συνέχεια ανάγνωσης Η ζάχαρη που βρίσκεται στο κέτσαπ και την κοκα κολα συνδέεται με τον καρκίνο μαστού

Δύο «ζώα» ετοιμάζονται να βιάσouν ένα παιδί που «ψάρεψαν» στο Facebook! Όταν μπαίνει η μαμά του στο Δωμάτιο… (βίντεο)

Σημ του Β: Αυτοί είναι οι κίνδυνοι που διατρέχουν όλοι αλλά ιδιαίτερα οι μικρότερες ηλικίες στα κοινωνικά δίκτυα τύπου facebook… Διαδώστε το! Είναι άκρως σημαντικό να σηκώθει σε κάθε τοίχο κοινωνικού δικτύου αν όχι να σβήσουν όλα τα παιδιά κάτω των 18 τα προφίλ τους στο fb κ στα λοιπά δίκτυα… κοινωνικοποίησης (μη χέσω…)! Εγώ έδωσα το παράδειγμα… ακολουθήστε με, να τους διαλύσουμε το μαγαζάκι όλων τους…

Συνέχεια ανάγνωσης Δύο «ζώα» ετοιμάζονται να βιάσouν ένα παιδί που «ψάρεψαν» στο Facebook! Όταν μπαίνει η μαμά του στο Δωμάτιο… (βίντεο)

Ανεξήγητη σπειροειδής δίνη εμφανίστηκε στα Μετεωρολογικά ραντάρ του Μεξικού

radar

Φωτογραφίες που δείχνουν μια μυστηριώδη σπείρα πάνω από το Μεξικό, κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας δεκάδες ερωτήματα.

Συνέχεια ανάγνωσης Ανεξήγητη σπειροειδής δίνη εμφανίστηκε στα Μετεωρολογικά ραντάρ του Μεξικού