8 βασικοί κανόνες για να δημιουργήσεις την πραγματικότητα που θέλεις

Υπάρχουν διαφόρων ειδών σεμινάρια και βιβλία με θέμα τον Νόμο της Έλξης, πώς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου ή πώς να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου. Πολλά από αυτά προσφέρουν απλές συμβουλές ενδυνάμωσης, καθημερινές πρακτικές, έντονες τεχνικές εκδήλωσης, ακόμα και μαγικές ευχές που υποτίθεται ότι θα κάνουν τις επιθυμίες σου πραγματικότητα. Τα περισσότερα δεν σου δίνουν μια επιστημονική αναλυτική εξήγηση που να στηρίζει την διαδικασία της εκδήλωσης, ούτε σου προσφέρουν βασικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθείς για να μπορέσεις να δημιουργήσεις την πραγματικότητα που επιθυμείς.

Συνέχεια ανάγνωσης 8 βασικοί κανόνες για να δημιουργήσεις την πραγματικότητα που θέλεις

Πάψε πια να περιμένεις…

Για μια στιγμή που δε θα έρθει.
Για ένα τώρα που δε θα το ζήσεις.
Για ένα αύριο που μόνο στη φαντασία σου υπάρχει.

Συνέχεια ανάγνωσης Πάψε πια να περιμένεις…

ΜΙΧ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ, ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ!

https://i0.wp.com/www.ribandsea.com/images/vs151229-006.jpg

Μπήκε πια για τα καλά ο Μιχάλης Καλογεράκης στην τελική ευθεία για την χρήση του καθαρού και ασφαλούς υδρογόνου που παράγει ο ίδιος με δωρεάν ενέργεια από τον ήλιο, τον αέρα και το νερό της βροχής! Αρκεί να βρεθεί χορηγός να του προσφέρει ένα αυτοκίνητο μικρού κυβισμού (500-800 cc) και ένα κομπρεσέρ υψηλής πίεσης, σαν αυτά που χρησιμοποιούν οι δύτες για την πλήρωση των φιαλών τους.

Συνέχεια ανάγνωσης ΜΙΧ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ, ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ!

Συνέχεια της αηδιαστικής μόδας που πλασάρουν… (φωτό, βίντεο)

Στιγμιότυπο από 2016-01-01 16:13:21

Σα συμπλήρωμα του προηγούμενου άρθρου για τα H&M και τη νεοταξική μόδα Illuminatiσμού που πλασάρουν  και με αφορμή σχόλια αναγνώστριας, φτιάχνω και αυτή την ανάρτηση σα συνέχεια της προηγούμενης για να παραθέσω κι άλλα στοιχεία εκτός της φωτογραφίας που τράβηξα ο ίδιος στο κατάστημα του Πειραιά.

Συνέχεια ανάγνωσης Συνέχεια της αηδιαστικής μόδας που πλασάρουν… (φωτό, βίντεο)

Τα άστρα επιβεβαίωσαν την Οδύσσεια

odysseas astra

Μια νέα απόπειρα χρονολόγησης των Ομηρικών Επών, η ακριβέστερη μέχρι στιγμής, συγκρίνει τα φυσικά φαινόμενα που περιγράφονται στα έπη με αστρονομικά φαινόμενα, και ελέγχει την ιστορική αλήθεια της αφήγησης.

Συνέχεια ανάγνωσης Τα άστρα επιβεβαίωσαν την Οδύσσεια

Νοημοσύνη και Σοφία στην Παιδεία

Έχουμε την τάση να κάνουμε μια αντιπαράθεση της Εκπαίδευσης με την Παιδεία και είναι λογικό, το εξήγησαν πολύ σωστά και προηγουμένως. Εγώ θα λειτουργήσω μόνο στο πλαίσιο της Παιδείας, δηλαδή θα κάνω κάτι ανορθόδοξο, με την έννοια ότι θα υποθέσω πως η Εκπαίδευση δεν υπάρχει.

Συνέχεια ανάγνωσης Νοημοσύνη και Σοφία στην Παιδεία

Τα οφέλη της γενναιοδωρίας!

«Αν θέλετε να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους να δείχνετε συμπόνια. Εάν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι να είστε συμπονετικοί» είχε πει ο Dalai Lama. Το ίδιο ισχύει και για την γενναιοδωρία, όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες.

Οι 3 πρώτες λέξεις που θα δεις περιγράφουν τη χρονιά σου

Είναι φυσικά ένα απλό παιχνίδι, όμως το ανεβάζω μαζί με τις ευχές μου σε όλους: Μακάρι να είναι μια διασκεδαστική και ευτυχισμένη χρονιά.

Συνέχεια ανάγνωσης Οι 3 πρώτες λέξεις που θα δεις περιγράφουν τη χρονιά σου

Μαθήματα… οπισθογέμισης σε ανήλικα… (βίντεο)

ντροπη

Τι να πει κανείς…

Μαθήματα… οπισθογέμισης σε ανήλικα…

Συνέχεια ανάγνωσης Μαθήματα… οπισθογέμισης σε ανήλικα… (βίντεο)

Η NASA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ!

Δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε πάρα πολλά για την επιστήμη για να γνωρίζουμε ότι οι μαύρες τρύπες απορροφούν συνήθως τα πάντα μέσα τους!! Αλλά η NASA μόλις εντόπισε κάτι ισχυρό και παράξενο στην υπερμεγέθη μαύρη τρύπα Μαρκαριάν 335!!

Συνέχεια ανάγνωσης Η NASA ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ!