Μην κάνετε άσχημες σκέψεις γιατί τις προκαλείτε να συμβούν.

Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό μας ευθύνονται για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μας ; Aυτό που σκεφτόμαστε είναι ουσιαστικά αυτό το οποίο ζούμε.

Συνέχεια ανάγνωσης Μην κάνετε άσχημες σκέψεις γιατί τις προκαλείτε να συμβούν.

“Κανείς πλειστηριασμός δεν προχώρησε, κανείς δε θα προχωρήσει”: Εκατοντάδες πολίτες ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Ρέθυμνο

Εκατοντάδες συγκεντρώθηκαν στο Ρέθυμνο έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου για να αποτρέψουν την πραγματοποίηση 9 πλειστηριασμών.

Συνέχεια ανάγνωσης “Κανείς πλειστηριασμός δεν προχώρησε, κανείς δε θα προχωρήσει”: Εκατοντάδες πολίτες ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Ρέθυμνο

2016, το έτος της Μεγάλης Σφαγής

2016, το έτος της Μεγάλης Σφαγής

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ, ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Συνέχεια ανάγνωσης 2016, το έτος της Μεγάλης Σφαγής

Στην χαρά θα σου λείπουν οι άνθρωποι, μάτια μου.

Τα παιδιά, έχουν έναν μοναδικό τρόπο να σου κάνουν τις πιο δύσκολες ερωτήσεις, την πιο ακατάλληλη στιγμή και να ζητάνε μια απάντηση τόσο απλή που να μπορούν να την κατανοήσουν.

Και συνήθως, η ερώτηση αυτή σε βρίσκει απροετοίμαστο και σε αιφνιδιάζει σε τέτοιο βαθμό που όσο χρόνο και να προσπαθείς να κερδίσεις, δεν σου φτάνει.

Συνέχεια ανάγνωσης Στην χαρά θα σου λείπουν οι άνθρωποι, μάτια μου.

ΤΑ 10 ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

01

Πολλές ειδικές πρωτεΐνες,και ένζυμα και η κωδικοποίηση κατά στο ανοσοποιητικό μας σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί για να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα . Δεν υπάρχει ένα καρκινικό κύτταρο που δεν μπορεί να νικηθεί από το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. . Οι πρωτεΐνες μπορούν να αποδειχθούν αναποτελεσματικές αν τα κύτταρα που υφίστανται ανεξέλεγκτη ανάπτυξη και αν η ζημία ή μεταλλάξεις στο DNA ή αν τοξίνες μέσω των τροφίμων και η χημική ρύπανση παρακάμψει τη φυσική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Συνέχεια ανάγνωσης ΤΑ 10 ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

Πώς ένας σεισμός στην Αλάσκα δημιούργησε νέο είδος ψαριού

Gasterosteus aculeatus

 

Τα είδη συνήθως εξελίσσονται σε μεγάλες χρονικές κλίμακες, καμιά φορά όμως αυτό συμβαίνει σχεδόν αστραπιαία.

 

Συνέχεια ανάγνωσης Πώς ένας σεισμός στην Αλάσκα δημιούργησε νέο είδος ψαριού

Τα 9 απίστευτα γεγονότα που ίσως δε γνωρίζετε για τη Γη

Αν και η επιστήμη έχει προχωρήσει σε σημαντικές διαπιστώσεις ως προς θέματα που έχουν να κάνουν με τον πλανήτη μας, αλλά και το σύμπαν που τον περιβάλλει, υπάρχουν μερικά θέματα για τη Γη, που μπορεί να μας διαφεύγουν.

Τι πιστεύουν οι θρησκείες για την ύπαρξη εξωγήινων (video)

Σημ. του Β: Κάποιοι είναι αρκετά εγωιστές και… πλεονέκτες….
Ποια είναι η θέση των μεγάλων θρησκειών για το ενδεχόμενο ύπαρξης εξωγήινων; Αυτό διευρευνά στο βιβλίο του ο καθηγητής αστρονομίας στο πανεπιστήμιο Vanderbilt που βρίσκεται στο Τενεσί των ΗΠΑ, David Weintraub.

Όποιος προσπαθεί να ελέγξει τα πάντα, χάνει τη ζωή του

Η μεγαλύτερη ανοησία που κάνουν πολλοί άνθρωποι είναι ότι προσπαθούν να τα έχουν «όλα υπό έλεγχο». Και όσο κι αν η ζωή τους αποδεικνύει ότι αυτό είναι μια ουτοπία, εκείνοι συνεχίζουν να παλεύουν, να αγωνιούν, να περιμένουν, να υπεραναλύουν για να καταφέρουν το ακατόρθωτο.

Συνέχεια ανάγνωσης Όποιος προσπαθεί να ελέγξει τα πάντα, χάνει τη ζωή του